Jump to content
IGNORED

sportski podcasti

Recommended Posts

Posted (edited)

ko je dao onoj budali jakovljevicu da vodi podcast

deluje mi da ono nije njegovo delo jer ide na "merididan tv" kanalu i centralna je prica oko zvezde

pa mi vise deluje kao da je neko njega uzeo za "voditelja"

naleteh na to sranje i pustim jer je gost bio vuk popovic vlasnik cacka 94

covek nije zavrsio nijednu misao

plus je jakovljevic potpuno lud, ima mimiku i pokrete bolesnog coveka

npr krene vuk da prica o planovima kluba, posebno za mladje kategorije i kaze ugledamo se na najboljeg u poslu, a to je misko raznatovic

jakovljevic kao samarom udaren ulazi u onu full andjus epizodu i krece najgore pljuvanje miska uz one uobicajene srpske kafansko pijacne price ko stoji iza njega, iza firme mis, drzava, ovo ono

a to je samo jedna epizoda, bukvalno je svako malo skakao u neka ludila

Edited by pbg12345
Posted

Smeta Miško zato što se suprotstavlja izlasku srpskih klubova iz ABA.

Posted

Mali teaser

“Trinki je najbolji trener i najgori čovek sa kojim sam radio. Najozbiljnije! Zahvalan sam što me je doveo u Partizan, ali je mnogo teško raditi sa njim, pogotovo ako si domaći, oseti se ta podela. Imali smo dosta sukoba. Ne može čovek da razume ako mi neko opsuje majku na ulici, ja bih te prebio. Ne možeš da mi psuješ majku. Ne možeš da me vređaš čoveče, nisi moj vlasnik, nisam rob je*ote.

Imali smo dosta problema sa njegovim rečima, jednostavno ja sam osoba koja ne voli da čuje i trpi te stvari. Naučio sam dosta od njega, više od Dejan Milojevića što se tiče košarke. Vrhunski stručnjak, jako inteligentna osoba, ali ovo sve što prikazuje na televiziji… To je na TV-u, drugačije je u svlačionici. Imali smo up and downs i okršaje da ne iznosim sada prljav veš”, istakao je Nikola Janković