pbg12345 Posted November 12 Posted November 12 nista novo necu reci, ali koje su ovi kuzma i luka budaletine, sve ti jebem pustim obicno onaj podcast posle aba kola, cisto da cujem njihov komentar ne znam dal je gore sto "sturcniji deo podcasta" nastupa stavom nisam gledao utakmice i bukvalno ne znam 10 igraca van zvezde partizana ( ne u aba, nego uopste u kosarci) i izvaljuje gluposti kakve se retko mogu procitati i na forumima gde komentarisemo mahom mi amateri, entuzijasti ili kolicina floskula, rasistickih i nacionalistickih sranja koje ispaljuju ljudi uspevaju da bukvalno maltene o cemu god da se radi imaju pogresan stav/pogled na stvari 2
Кристофер Лумумбо Posted November 13 Posted November 13 najbolji najgori podcast na svetu, molim te budi nezan prema luki i kuzmi. mene fasinira kuzmin kosarkaski zilotizam, ako bi njegov konzervativizam gledali kroz prizmu religije on je na nivou onih šiita koji se ritualno bičuju. 1 1 2
kralj Posted November 13 Posted November 13 Kvalitetan treš kakav nam je falio od kako je Anđus pao i sad umesto onog razglavljenog stola, lutki i lopti, smatra po fensi studijima mejnstrim medija. 1
kud u maglu Simoviću Posted November 13 Author Posted November 13 dobro im je ovo nba izdanje, bar meni koji to pratim light, naravno ne zbog luke nego zbog peđe drobnjaka
Milošica Posted November 13 Posted November 13 (edited) Jel primetio neko koliko je Peđa mršav? Edited November 13 by Milošica 1
Mil@n Posted November 13 Posted November 13 2 minutes ago, Milošica said: Jel primetio neko koliko je Peđa mršav? Baš dugo je takav.
Milošica Posted November 13 Posted November 13 Pokazao mi drugar neki komentar sa instagrama - "Ranije smo davali koševe iz auta a sad ne možemo ni da ga izvedemo."
johan nagel Posted November 13 Posted November 13 Је л’ се коментарисао негде Дуло В Пантић Кожељ биф, има потенцијала Има и одговор наравно али ми се не качи баш Пантић
smooth.Op Posted November 13 Posted November 13 Pantića zbog Isaije tolerišem i osećam sažaljenje prema njemu. Iz aviona se vidi koliko je težak i naporan čovek, ali bih ga pustio na miru. Dule je apsolutno svestan bio šta priča, tako je odabrao i to je ono što mi smeta. Pravio se da ne može da mu se seti imena, a vrlo dobro je smislio kako da ga omalovaži. Ali najjače od svega mi je što mu Miklja pruža mogućnost da objasni izjavu oko koje se diglo najviše prašine, a on uspeva da baci još jaču bombu. Miklja u fazou tose nisam nado.
johan nagel Posted November 13 Posted November 13 Ма да, појашњено ми је да је Пантић њега први нападао, Дуле цензус, Дуле снс каплар и те форе а није баш да је овај неко ко остаје дужан.. Плус се рекло би се знају они ипак мало боље. Видим да нема твита горе, да пробам још једном https://x.com/talicnit/status/1856441715466334425?s=46
Milošica Posted Saturday at 18:36 Posted Saturday at 18:36 Kevin Panter gost u novoj epizodi kod Edina. 1
kralj Posted Sunday at 09:07 Posted Sunday at 09:07 (edited) On 13. 11. 2024. at 17:24, johan nagel said: Ма да, појашњено ми је да је Пантић њега први нападао, Дуле цензус, Дуле снс каплар и те форе а није баш да је овај неко ко остаје дужан.. Плус се рекло би се знају они ипак мало боље. Видим да нема твита горе, да пробам још једном https://x.com/talicnit/status/1856441715466334425?s=46 Jedan od jačih Dujanovih fortea je ovo "nesećanje" imena čoveka o kome je zapenio da smatra, a zapravo mu služba dostavila čitav dosije. Tako mu se prošlog leta Aleksa u sred svetskog prvenstva zvao "Onaj mali iz Čačka kako se zove". A ko je napisao Majstora i Margaritu i nacrtao Tajnu večeru, to znaš.... Edited Sunday at 09:08 by kralj
Recommended Posts