Jump to content
IGNORED

sportski podcasti

Recommended Posts

Posted (edited)

Nisu pokvarene ploče kao Čačanin.

Hehe Profa Nikolić, hehe korekcija, hehe došli navijači iz Estonije u Arenu.

Edited by Milošica
Posted
Just now, Milošica said:

Nije pokvarena ploča kao Čačanin.

dule ili kari?

Posted
Just now, kud u maglu Simoviću said:

dule ili kari?

Dule i Savo

Posted (edited)

treneri koji umeju da koriste maternji jezik, imaju šta da kažu i znaju kako, ne pričaju šablonski i stereotipno, ne zamuckuju itsl

zamisli podcast u kome bi bili Miloe i Stanoe.......pa nema majčinog sina/kćeri, niti metodologije vođenja razgovora, koja bi od toga napravila nešto gledljivo 

Edited by Ted
  • Haha 1
Posted

dule je ozbiljan intelektualac, među sportskim radnicima jedan od hiljadu

savo je čovek iz naroda, plus boske(ovo u najpozitivnijem smislu)

videćemo kakav će želimir biti kad okači tablu o klin

nisam imao prilike da budem s njim u kafani u društvu, deluje da je od onih volim popit, volim zagalamit. na mestima koji nisu košarkaški teren, a gde je on košarkaški trener, a ne želimir iz čačka uliva ozbiljno strahopoštovanje. jedini sličan dojam sam stekao kada sam upoznao miljka radosavljevića

ps

@Ted miloe i štitrac, pakao što bi rekla midžy

• Haha 1
Posted (edited)
5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ps

@Ted miloe i štitrac, pakao što bi rekla midžy

da, jbt......Đuka.......pakao zaista

što se tiče Duleta i Sava, nisam objektivan......Duleta volim skoro kao da mi je otac.....Sava kao da mi je brat :D

ali objektivno :D, zbog sadržaja, valja pogledati taj podcast

Edited by Ted
  • +1 2
Posted

Станоје брат није елоквентан али је зато емотивац, лако плане и полуди и онда је неслушљив у том свом заносу.

Саво с друге стране улицкани фолирант, буквално и јесте да гостује по телевизијма, амиџи шоуовима и слично :tongue:

• Haha 3
Posted
5 minutes ago, johan nagel said:

Станоје брат није елоквентан али је зато емотивац, лако плане и полуди и онда је неслушљив у том свом заносу.

Саво с друге стране улицкани фолирант, буквално и јесте да гостује по телевизијма, амиџи шоуовима и слично :tongue:

dobro pamtim sve :D

Posted

Uh kad se setim kako je Savo u jednom utisku nedelje pokidao mladog Zvalju.

• +1 2
Posted (edited)

@kud u maglu Simoviću

Zezam se za Želimira. Istina da mi je često dosadan njegov javni nastup u svojstvu u kom nastupa, ali svestan sam koliko to različito može biti privatno. Znaš svakako bolje od mene, ali kod javnih ličnosti je baš pogrešno donositi sud na osnovu medijske slike.

Edited by Milošica
Posted

Svakako nikad ne bi solio pamet kao što to njemu radi Dule zvani "prava sujeta" :fantom:

Posted
11 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

jeste, frfljavost ume da bude iritantna, ali za razluku od (skoro)svih domaćih sportskih podkasta ovaj je bar “školovani” novinar i zna da vodi inrazvije razgovor

Ne sporim svakako, on ima ono što mu je "usađeno" da zna kad treba da ćuti u razgovoru. Kod mene je verovatno neobjektivno jer sam ga mnogo slušao privatno pa možda ne znam da se "distanciram".

Dosta govori i to da hoće ljudi da mu dođu u emisije i to različiti likovi.

Posted (edited)
7 hours ago, Milošica said:

Svakako nikad ne bi solio pamet kao što to njemu radi Dule zvani "prava sujeta" :fantom:

nije solio pamet.....reako je onako kako jeste.......pa i mi na forumu smo se zezali sa tim (dal se ikada desilo itsl)

a najgore bi bilo da sad oko toga nastane neki sukob među grobarima i/ili legendama kkp. stvar se može rešiti prilčno jednostavno, da ekipa napokon počne da liči na nešto i da napravi nekakav rezultat

Edited by Ted
Posted

@Ted

Jeste solio. To što je u pravu je druga stvar. Nije to isto kao kad Grobari na forumu pišu o tome.

Ne znam ni zašto pišem sa tobom o KKP posle one "zamalo" epizode.