Popular Post Greek Freak Posted June 22, 2023 Popular Post Posted June 22, 2023 Nenormalna kolicina ljudi u Areni, puno ko oko. Odlicna atmosfera u prvom poluvremenu i jako dobra igra Partizana, pogotovo u odbrani, mnogo vise energije u odnosu na utakmice u Pioniru. Cuveni pocetak 3/4, sta reci... ajde sto je energija ekipe bila na 20% onoga sto smo gledali u prvom poluvremenu, ali navijanje "najvernijih"... ono je tuga i cemer... tamo 95% ljudi nema pojma o kosarci... Zvezda prilazi, oni pevaju neke pesme koje niko drugi ne zna, umesto da zvizde kad je CZV u napadu, pevaju nesto svoje i usput im daju ritam... po ko zna koji put ove sezone ista prica. To je trajalo bukvalno pola cetvrtine. Sva cast ekipi sto su ipak prelomili na kraju, u jednom trenutku je postalo dosta zabrinjavajuce. Bravo za ponasanje igraca na obe strane, lepo sto je proslo bez incidenata. Titula... 😊 Momci, svaka cast!!! 10 5
Kreator Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 (edited) Trifa kao iz kafane u 3 ujutro Edited June 22, 2023 by BlackGeorge 1 4
Geo Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 Cestitke svima koji slave i verno pratili ovu ludu sezonu ... +20 na poluvrmenu s eopet pokazalo kao najopasniji rezultat, sva sreca pa je u ovom trenutku losa Zvezda bila protivnik... Bice zanimljiv prelazni rok, nadam se da ce biti ekskluziva opet prvo ovde 3
Popular Post Kreator Posted June 22, 2023 Popular Post Posted June 22, 2023 (edited) Bio bih jako srećan da nam ostane Exum još par sezona. Mnogo gotivan lik i strašan igrač. Edited June 22, 2023 by BlackGeorge 5 6
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted June 22, 2023 Popular Post Posted June 22, 2023 priroda se obnavlja, a 5 11 6
Popular Post copkillah Posted June 22, 2023 Popular Post Posted June 22, 2023 Jao braćo, konačno. Veliko olakšanje, samo to mogu da kažem. Sad malo da odmorimo pa Berlin u maju! 12 2
kud u maglu Simoviću Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 (edited) 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ako je u el bilo 20k, sad ima 22k 100% 1 hour ago, vememah said: kakav crni umalopsiholog grubaš, gađam u promil enivej, grmelo je, al baš grmelo, fino u areni sinoć, fina atmosfera. ledej pokidao u prvom, a kapiten preveo brod u mirnu luku u drugom sad još jedna vest sa kbc dedinje, pa da sezona bude preuspešna živi mi bili Edited June 22, 2023 by kud u maglu Simoviću 8
Popular Post Lord Stef Posted June 22, 2023 Popular Post Posted June 22, 2023 Brat Dalas nas prati cele sezone i pred svaku utakmicu finala je na tviteru trazio YT prenos, bratina I Dalloa sam cesto vidjao da komentarise U cas' ove titule sam unapred pre par dana, posle jedno 12 godina, kupio Rubinov vinjak. Nekako mi japrirodnije pice za ovakve prigode Moderacijo, pustite @theanswer bar da otvori topic za novu sezonu 11 2
Kreator Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 Ahhhh napokon da čujemo i publiku. Arenosport sve najgore ti želim ! Da se ugasite kao kanal, ako može ! 3
ZokiAsov Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 1 minute ago, Lord Stef said: Brat Dalas nas prati cele sezone i pred svaku utakmicu finala je na tviteru trazio YT prenos, bratina I Dalloa sam cesto vidjao da komentarise U cas' ove titule sam unapred pre par dana, posle jedno 12 godina, kupio Rubinov vinjak. Nekako mi japrirodnije pice za ovakve prigode Moderacijo, pustite @theanswer bar da otvori topic za novu sezonu Partizanove titule se slave iskljucivo uz prekomerenu upotrebu rubinovog vinjaka 3
Lord Stef Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 1 minute ago, ZokiAsov said: Partizanove titule se slave iskljucivo uz prekomerenu upotrebu rubinovog vinjaka Zato sam ga i kupio, i dalje je gadan al' sto mi sad ima sladak ukus majku mu jebem 2
Recommended Posts