cedo Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 4 minutes ago, hooyadahoo said: Jbte ladno nisu pustili dodelu pehara evo odozdo 1
bradilko Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 kaze dusko 100% da je trenutno 5-5 i da je sutra odlucujuca na kalisu 1
Кристофер Лумумбо Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 Jel realno da su prekinuli dodeli pehara da bi Jakovljevic izdeklamovao ovaj sns pamflet?! 2 2
Frank Pembleton Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 Jel realno da su prekinuli dodeli pehara da bi Jakovljevic izdeklamovao ovaj sns pamflet?!Govnar objašnjavao koliko je vlaaast uložila u ovu titulu....shiit has hit the fan. 1
Kreator Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 16 minutes ago, napadaj said: @BlackGeorge Bogdanov košarkaški otac Auuu, kakva mržnja prema Partizanu isijava iz ovog čoveka. Kakvo govno od čoveka. Srećom da nemam arene već sam na SBB, ogadio bi mi košarku, ne bih mogao da gledam. Seku slavlje, ubacuju ovog govnara koji hvali vučića. Đubre jedno odvratno! 4
Ted Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 (edited) 10 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Jel realno da su prekinuli dodeli pehara da bi Jakovljevic izdeklamovao ovaj sns pamflet?! naravno da je realno, partijski zadatak na prvom mestu. uvek se setim one situacije kad su prekinuli basket protiv Hrvata, poslednji minut, zato što je počinjao dnevnik. to je bio jedini put u životu kad sam okretao telefon rts-a, u nameri da im jebem sto mrtvih majki preko fixnog. nisam dobio, verovatno je još milion ljudi imalo istu ideju. valjda je neko i dobio vezu. sa druge strane, vrlo korektna i realna analiza Ivanovića, ovaj deo koji sam čuo. Edited June 22, 2023 by Ted 2 2
Jimmy Kowalski Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Jel realno da su prekinuli dodeli pehara da bi Jakovljevic izdeklamovao ovaj sns pamflet?! Nisam iznenadjen uopste.. 1 minute ago, Frank Pembleton said: Govnar objašnjavao koliko je vlaaast uložila u ovu titulu ....shiit has hit the fan. Poceo je sa ovaj rezi, pa se ispravio i rekao vlast
napadaj Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 1 minute ago, BlackGeorge said: Auuu, kakva mržnja prema Partizanu isijava iz ovog čoveka. Kakvo govno od čoveka. Srećom da nemam arene već sam na SBB, ogadio bi mi košarku, ne bih mogao da gledam. Seku slavlje, ubacuju ovog govnara koji hvali vučića. Đubre jedno odvratno! Ovaj degenerik je za Anđusovu emisiju na KCN-u, ni za šta više od toga. 4
BWA Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 Na kraju pun pogodak. Titula plus puna Arena Ne zna se da li smo jači na parketu ili na polju marketinga. 2
BWA Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 1 minute ago, napadaj said: Ovaj degenerik je za Anđusovu emisiju na KCN-u, ni za šta više od toga. Njega je Tegi obožavao dovoditi u emisije. Njega, Gagija Nikolića i onog Matica. 1
holden kolfild Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 samo madar, debeli exum i smajli. i pankerka hanka. i sve ponovo. 2
lord_s Posted June 22, 2023 Posted June 22, 2023 3 minutes ago, BWA said: Na kraju pun pogodak. Titula plus puna Arena Ne zna se da li smo jači na parketu ili na polju marketinga. Marketing je osvojio sve sto se osvojiti moze ove sezone, kolega. 1
Recommended Posts