Moonwalker Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 6 minutes ago, ZokiAsov said: Popularni coki Uvreda za pudlice 2
bradilko Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 17 minutes ago, ZokiAsov said: Sta znam meni se dopala reakcija ekipe na sva sranja pre pocetka. Hrabro su igrali bez mnogo respekta, vodili na poluvremenu. Onda su pali u drugom, sigurno ne zbog atmosfere koja i nije bila bog zna sta. Tu su nas ubili faulovi koji su dodeljeni nasim najboljim igracima. Zeljko je morao da eksperimentise i nije proslo. pa faulovi lesoru i smailagi nas su poremetili i naravno majmunarija u reziji covica. fali i avramovic bas za ove 2
copkillah Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 10 minutes ago, Moonwalker said: Ko je Sone pudlica? Mladozenja (Stefanovic)? 1
Moonwalker Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 (edited) 4 minutes ago, copkillah said: “Divni” ljudi na sve strane, da ogade sport. Jedino im vazno da nisu pederi… Edited June 19, 2023 by Moonwalker 4 1
copkillah Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 (edited) 8 minutes ago, Moonwalker said: “Divni” ljudi na sve strane, da ogade sport. Jedino im vazno da nisu pederi… ovo je citat iz "Kengura" Edited June 19, 2023 by copkillah
Moonwalker Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 1 minute ago, copkillah said: ovo je citat iz "Kengura" Tnx! Zaboravila sam, no svejedno. Verovatno sam se ja dobro odvikla od i slicne atmosfere i komunikacije. Nama su sport preuzeli ljudi sa ozbiljnim dijagnozama, kao i drzavu uostalom. Odoh u read only mode da vas ne nerviram. Btw ima li neka aplikacija preko koje moze da se gleda ostatak?
Djuro Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Novi level jadnosti: b92 (npr, za druge ne znam) iskljucuje mogucnosti komentara za Šoneova saopstenja. da mu ne smetaju, jadnom, cak ni ovi strogo kontrolisani. 5
copkillah Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 28 minutes ago, Djuro said: Novi level jadnosti: b92 (npr, za druge ne znam) iskljucuje mogucnosti komentara za Šoneova saopstenja. da mu ne smetaju, jadnom, cak ni ovi strogo kontrolisani. ali su zato ovakve stvari dozvoljene: Spoiler 1
Redoran Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Koja je tačno poenta prenošenja ovih poremećaja uma sa b92, osim da i ovde dodatno pogorša već tragično stanje na košarkaškim temama? 5 1
napadaj Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Godinama ne mogu da se komentarišu tekstovi o njegovim izjavama, a sad su ukinuli i mogućnost komentarisanja saopštenja. Samo sam hteo da napišem da su zaboravili da stave "Vladanka" na kraju, ali sad ni to ne može da se uradi. 5
Popular Post Vasilij Zajcev Posted June 19, 2023 Popular Post Posted June 19, 2023 Ima ovde još jedan fenomen o kome se ne piše, a to je kakve reprezentativce izbacuje Zvezda pod Čovićem. Ja ću za dva meseca najiskrenije navijati za Petruševa, Nedovića, Kalinu, kao što sam navijao i za Lazića, Mitrovića i ostale koji su prošli kroz repku.. ali je problem kakvu etiku oni donose sa sobom. Bukvalno se prave antisportisti i flop-majstori. Đorđević je već držao bukvice Kaliniću i Guduriću zbog toga, jer time unižavaju rejting celog tima kod sudija, sumnjam da će i Kari. Ali to, postajemo gori od Španaca po foliranju.. Zvezda je talac tog pristupa u EL, gde sudije uredno prepoznaju i sankcionišu te situacije, ali ovoj balkanskoj selendri to još uvek prolazi (u ovoj seriji, više nego ikad). Opet, sami igrači su taoci tog manira u smislu slabih karijera koje uslede po odlasku iz Ćokijeve prćije, ali ovo sa repkom je ozbiljna metastaza tog kancera. U tom grmu leži i zec zašto nam kvalifikacije izbore razni Lučići, Jaramazi, Alekse i Smajliji.. 7 5 2
copkillah Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 23 minutes ago, Redoran said: Koja je tačno poenta prenošenja ovih poremećaja uma sa b92, osim da i ovde dodatno pogorša već tragično stanje na košarkaškim temama? da se utvrdi o kakvom se "mediju" tačno radi 2
copkillah Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 Sudije za četvrti meč su Saša Pukl, Matej Boltauzer i Josip Radojković.
MiddleClass Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 16 hours ago, copkillah said: nismo isti. Direktor Telekoma, firme koja sipa milione u KKCZ, ljutito pokazuje Covicu na kakvom sranju od stolice mora da sjedi. kolorizovano 1 5
Djuro Posted June 19, 2023 Posted June 19, 2023 43 minutes ago, Redoran said: Koja je tačno poenta prenošenja ovih poremećaja uma sa b92, osim da i ovde dodatno pogorša već tragično stanje na košarkaškim temama? na saopstenje mislis? zar nije svejedno odakle je preneto?
Recommended Posts