Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Palo tusiranje i treznjenje Lesora na poluvremenu. Kad je on na nivou iz drugog pokuvremena, mnogo nas je tesko dobiti.

Svaka cast Smajliju sto je nas je odrzavao iznad vode dok je izgledalo da je naredni Lesorov potez pegla po zapisnickom stolu, ko Pekovic onomad.

• Replies 12.3k
  • Views 688k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

• Popular Post

Odlično vođenje utakmice velikog Željka Obradovića. Turčina sa srpskim pasošem. 

Nasilnik i vođa navijača Lesor odlično odmenio splavaroša Smajlija u drugom. Kamerunci <<<< Neda i Dobrić. Nismo čuli u prenosu včć pdr od navijača sns kluba. 

Neće se pričati o 2:0 već kako čovek od reči nije čuo skandiranje i zato ga treba vređati. Njega državnog projekta.

Šta smo se sve naslušali ove sezone. Ove legendarne sezone. Umorio sam se od praćenja. Još samo jedan korak, samo još jedan. Pa da veliki Željko zagrli prvi trofej u ovom mandatu.

Sad vidim madar 7 asistencija, ko free facu. 

Masala

Srecan sam bas zbog njegovog i napretka brata smajlija

On 15. 6. 2023. at 21:43, ZokiAsov said:

Sad vidim madar 7 asistencija, ko free facu. 

Masala

Srecan sam bas zbog njegovog i napretka brata smajlija

njih dvojicu kako znamo moramo zadržati u narednoj sezoni

Mi samo ne smijemo zadržati Andjusica u narednoj sezoni.

svi koji nisu bili u areni ovo su propustili

Edited by kud u maglu Simoviću

Ne znam ko je pametnjaković, ali ne treba podjebavati Duška, čovek je uvek bio fin i korektan, kamo sreće da je većina naših košarkaških radnika u tom fazonu.

Sudeći po susednom topicu, Obradović je večeras zakazao u voÄ'enju tribine, izgleda da nije neprekidno sluÅ¡ao Å¡ta se skandiralo.

On 15. 6. 2023. at 22:33, goofs said:

Ne znam ko je pametnjaković, ali ne treba podjebavati Duška, čovek je uvek bio fin i korektan, kamo sreće da je većina naših košarkaških radnika u tom fazonu.

Ako ne prekine vredjanje nasih igraca u nedelju sve to pada u vodu

On 15. 6. 2023. at 22:33, goofs said:

odavno tvrdim da(posle rajkovih pitanja) treba uvesti restrikciju za novinare koji dolaze na kzn

KK Partizan je odlucio da nakon svake utakmice svojim najboljim igracima dodeli vredne robne i novcane nagrada.

Prva nagrada - najlepsi promaseni zicer - Stefan Stefi Lazarevic

Druga nagrada - Najlepsa besmislena povratna lopta u kontri - Stefan Pefi Markovic

Treca nagrada - Najlepsa bezmudost - Luka Mitrovic

• Popular Post

Samo se traže izgovori i skretanje pažnje posle duplog poraza. Klasični Vučić style, ugledaju se na najbolje. Da je bila pobeda sve bi bilo ok. Ali ne treba se uzbuđivati nimalo oko toga. Fokus na košarku i dešavanje na terenu.

Pobedili smo u ovom duplom domaćinstvu, za šta smo se izborili tokom sezone. I sada se vidi koliko je bila važna bukvalno svaka utakmica tokom sezone. Prednost domaćinstva je već 50% ostvarenja plana osvajanje aba lige. Pogotovo kada su ekipe izjednačene kao što je ovde slučaj. Dobro, Zvezda je u maloj krizi, vidi se. Ali pred svojim navijačima će biti motivisani maksimalno, pokušaće tu krizu da neutrališu. Nadam se da ćemo ipak uspeti barem jedan brejk da ostvarimo.

Napred Partizan !

Edited by BlackGeorge

Jel moze u spojleru sta se skandirali..za nas bez ulaznica ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout