J.R. Cash Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Palo tusiranje i treznjenje Lesora na poluvremenu. Kad je on na nivou iz drugog pokuvremena, mnogo nas je tesko dobiti. Svaka cast Smajliju sto je nas je odrzavao iznad vode dok je izgledalo da je naredni Lesorov potez pegla po zapisnickom stolu, ko Pekovic onomad. 6
Popular Post smooth.Op Posted June 15, 2023 Popular Post Posted June 15, 2023 Odlično vođenje utakmice velikog Željka Obradovića. Turčina sa srpskim pasošem. Nasilnik i vođa navijača Lesor odlično odmenio splavaroša Smajlija u drugom. Kamerunci <<<< Neda i Dobrić. Nismo čuli u prenosu včć pdr od navijača sns kluba. Neće se pričati o 2:0 već kako čovek od reči nije čuo skandiranje i zato ga treba vređati. Njega državnog projekta. Šta smo se sve naslušali ove sezone. Ove legendarne sezone. Umorio sam se od praćenja. Još samo jedan korak, samo još jedan. Pa da veliki Željko zagrli prvi trofej u ovom mandatu. 10
ZokiAsov Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Sad vidim madar 7 asistencija, ko free facu. Masala Srecan sam bas zbog njegovog i napretka brata smajlija 2
kud u maglu Simoviću Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Just now, ZokiAsov said: Sad vidim madar 7 asistencija, ko free facu. Masala Srecan sam bas zbog njegovog i napretka brata smajlija njih dvojicu kako znamo moramo zadržati u narednoj sezoni 4 1
BWA Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Mi samo ne smijemo zadržati Andjusica u narednoj sezoni. 2 1
kud u maglu Simoviću Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Imamo nekog heklera na kzš, nije se čulo šta je dobacio, ali Duško nije impresioniran “ubeđeni ste jel da” https://www.instagram.com/reel/CthrDqAu8P8/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
kud u maglu Simoviću Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 (edited) svi koji nisu bili u areni ovo su propustili Edited June 15, 2023 by kud u maglu Simoviću
goofs Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Ne znam ko je pametnjaković, ali ne treba podjebavati Duška, čovek je uvek bio fin i korektan, kamo sreće da je većina naših košarkaških radnika u tom fazonu. 7
copkillah Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Sudeći po susednom topicu, Obradović je večeras zakazao u voÄ'enju tribine, izgleda da nije neprekidno sluÅ¡ao Å¡ta se skandiralo. 2
ZokiAsov Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 4 minutes ago, goofs said: Ne znam ko je pametnjaković, ali ne treba podjebavati Duška, čovek je uvek bio fin i korektan, kamo sreće da je većina naših košarkaških radnika u tom fazonu. Ako ne prekine vredjanje nasih igraca u nedelju sve to pada u vodu 3 1
kud u maglu Simoviću Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 13 minutes ago, goofs said: Ne znam ko je pametnjaković, ali ne treba podjebavati Duška, čovek je uvek bio fin i korektan, kamo sreće da je većina naših košarkaških radnika u tom fazonu. odavno tvrdim da(posle rajkovih pitanja) treba uvesti restrikciju za novinare koji dolaze na kzn 5
shimpu Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 KK Partizan je odlucio da nakon svake utakmice svojim najboljim igracima dodeli vredne robne i novcane nagrada. Prva nagrada - najlepsi promaseni zicer - Stefan Stefi Lazarevic Druga nagrada - Najlepsa besmislena povratna lopta u kontri - Stefan Pefi Markovic Treca nagrada - Najlepsa bezmudost - Luka Mitrovic 2 1
Popular Post Kreator Posted June 16, 2023 Popular Post Posted June 16, 2023 (edited) Samo se traže izgovori i skretanje pažnje posle duplog poraza. Klasični Vučić style, ugledaju se na najbolje. Da je bila pobeda sve bi bilo ok. Ali ne treba se uzbuđivati nimalo oko toga. Fokus na košarku i dešavanje na terenu. Pobedili smo u ovom duplom domaćinstvu, za šta smo se izborili tokom sezone. I sada se vidi koliko je bila važna bukvalno svaka utakmica tokom sezone. Prednost domaćinstva je već 50% ostvarenja plana osvajanje aba lige. Pogotovo kada su ekipe izjednačene kao što je ovde slučaj. Dobro, Zvezda je u maloj krizi, vidi se. Ali pred svojim navijačima će biti motivisani maksimalno, pokušaće tu krizu da neutrališu. Nadam se da ćemo ipak uspeti barem jedan brejk da ostvarimo. Napred Partizan ! Edited June 16, 2023 by BlackGeorge 11
SNARC Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Jel moze u spojleru sta se skandirali..za nas bez ulaznica ?
Recommended Posts