Azdaja Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 2 hours ago, goofs said: Jel Mika Šilobadov vanbračni potomak, šta je fazon Kaže ortak i Artem se vraća. On je šurak, Šilobadove ćerke, očuha
ZokiAsov Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Nek se vrati rade kapetan umesto grckog zagorca i ja zadovoljan 1
shimpu Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Imam utisak da cemo sutra izgubiti. I svi to znamo i Petrusev to zna. Plasim se njegovih zakucavanja i slobodnih bacanja 2
Popular Post shimpu Posted June 15, 2023 Popular Post Posted June 15, 2023 Izgleda da ce prva utakmica biti ponistena jer smo neki period igrali sa 6 igraca. Saopstenje prenosim u celosti i bez izmena Detaljnim pregledom snimka je ustanovljeno da je KK Partizan dana 13.06.2023. u periodu izmedju 20 i 22h u odredjenim vremenskim intervalima igrao sa 6 igraca u polju. Naime, igrac Filip Petrusev je tacno 18 minuta i 53 sekunde igrao kao sesti igrac Partizana, bez obzira sto pravila nalazu i dozvoljavaju 5 igraca. Bez obzira sto ce se utakmica ponistiti i ponoviti, za MVP-ija ovog meca je proglasen Zek Ledej, a za najboljeg sestog igraca gorepomenuti Filip Petrusev. Mladi reprezentativac Srbije je dobio jos jednu nagradu, a to je nagrada za najbolje nezakucavanje 3 7 1
bradilko Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 koliko je ovaj djurovic smesan. pregazilo ga vreme ali je onaj tip " koji nema dlake na jeziku" LoL nervira me i ivanovic sa njegovim potcenjuvackim izjavama tipa da ce 100 posto pobediti. bas bas odvratna izjava i ne vidim ni da je nesto timski pripremio ekipu kako bi bio tako siguran. no neka ga. nije mali. ajmo! jos jedna pobeda!
ZokiAsov Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Ovo sa ofanzivnim skokovima kao da namerno pustamo, kasne stipendije
Profesionalac Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Moli se Lesor da uhvati jednu loptu večeras 1
J.R. Cash Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Lesor je sramotan. Covek igra finalni derbi kao da se deset dana nije treznio. Loptu ne moze da uhvati, najmanje dve trojke smo primili jer nije izasao dovoljno visoko na piku. Moraju da ga stave pod tus u pauzi. Ledej isto bezobrazan s onim nevracanjem u odbranu. Uvukli su nas u svoju utakmicu u svakom smiu. Morace bolje drugo da bi se ovo dobilo, sreca je sto moze dosta bolje.
Recommended Posts