Ted Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 počelo je epsko finale. pamtićemo ga svakako po činjenici da je ipak održano. a ne bi me čudilo i da bude poslednje aba finale, pošto mi deluje da je liga u nikad jadnijem stanju. svi čekamo, valjda ne zalud, da se izrodi neko normalno i pristojno takmičenje. mada, dok se Ćoravi ne povuče u penziju ili gde već nema leba od toga. Isus i majka Tereza da mu se nađu na putu pretvorio bi ih u đavola i kurveštinu. pogledao sam rezultat na poluvremenu, vidim 20 razlike vodimo. prenerazio sam se, prerano je to jbg, pali se lampica peta utakmica sa Realom, oprostio od pobede i nisam ništa gledao do sada. prijatno se iznenadih kad sam video da je ipak pobeda. 2
Lord Stef Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Znalo se da onakav ritam iz prvog nece moci da se odrzi do kraja, stoga je odlicno sto je u trecoj iskocio Smajli a u cetvrtoj Kampaco i Nedovic prodali u kljucnim trenucima utakmice. Imaju oni jos mnooogo lufta ali imamo i mi, veceras Naneli slab, Dante mrljav, Panter sam sebe izbacio iz utakmice sa 3 licne, jedino Zek bez problema, ove sezone gde ih vidi tu ih saranjuje
copkillah Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 22 minutes ago, BWA said: Ovaj Ivanović pravi sportsmen. Kakav kontrast u odnosu na Ćokija snajperistu, nikad čovek ne bi rekao da su iz istog kluba 1
kud u maglu Simoviću Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 10 hours ago, BWA said: Ovaj Ivanović pravi sportsmen. nisam ga čuo da je čestitao protivniku
assignment Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 8 minutes ago, Djuro said: Kakva je ovo odbrana, sta se tu desilo? Pa glupi Dobric se desio....
kralj Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 13 hours ago, copkillah said: Kakav kontrast u odnosu na Ćokija snajperistu, nikad čovek ne bi rekao da su iz istog kluba Sreća pa u Partizanu sve sinhronizovano do tančina. 1
kud u maglu Simoviću Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 @Djuro petrušev je zajebao, on je trebao da pokrije, a dobrić da iskoči na nanelija 1
shimpu Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Kao potencijalna pojacanja za sledecu sezonu se pominju Vilijams-Gos, Smit iz Albe i Erik Mika
shimpu Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Mislim da sam se zajebavo za Miku. To sam izmislio 3
Recommended Posts