Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

počelo je epsko finale. pamtićemo ga svakako po činjenici da je ipak održano. a ne bi me čudilo i da bude poslednje aba finale, pošto mi deluje da je liga u nikad jadnijem stanju. svi čekamo, valjda ne zalud, da se izrodi neko normalno i pristojno takmičenje. mada, dok se Ćoravi ne povuče u penziju ili gde već nema leba od toga. Isus i majka Tereza da mu se nađu na putu pretvorio bi ih u đavola i kurveštinu.

pogledao sam rezultat na poluvremenu, vidim 20 razlike vodimo. prenerazio sam se, prerano je to jbg, pali se lampica peta utakmica sa Realom, oprostio od pobede i nisam ništa gledao do sada. prijatno se iznenadih kad sam video da je ipak pobeda.

Ovaj Ivanović pravi sportsmen.

Znalo se da onakav ritam iz prvog nece moci da se odrzi do kraja, stoga je odlicno sto je u trecoj iskocio Smajli a u cetvrtoj Kampaco i Nedovic prodali u kljucnim trenucima utakmice. Imaju oni jos mnooogo lufta ali imamo i mi, veceras Naneli slab, Dante mrljav, Panter sam sebe izbacio iz utakmice sa 3 licne, jedino Zek bez problema, ove sezone gde ih vidi tu ih saranjuje :D 

22 minutes ago, BWA said:

Kakav kontrast u odnosu na Ćokija snajperistu, nikad čovek ne bi rekao da su iz istog kluba

10 hours ago, BWA said:

nisam ga čuo da je čestitao protivniku

:fantom:

Ni ja.

giphy.gif?cid=2154d3d78ae5014e9d17946451

kotež tomahawk 

Kakva je ovo odbrana, sta se tu desilo?

8 minutes ago, Djuro said:

Kakva je ovo odbrana, sta se tu desilo?

Pa glupi Dobric se desio.... :fantom:

13 hours ago, copkillah said:

Kakav kontrast u odnosu na Ćokija snajperistu, nikad čovek ne bi rekao da su iz istog kluba

Sreća pa u Partizanu sve sinhronizovano do tančina. 

@Djuro

petrušev je zajebao, on je trebao da pokrije, a dobrić da iskoči na nanelija

Kao potencijalna pojacanja za sledecu sezonu se pominju Vilijams-Gos, Smit iz Albe i Erik Mika

Jel Mika Šilobadov vanbračni potomak, šta je fazon

Mislim da sam se zajebavo za Miku. To sam izmislio

Guest
This topic is now closed to further replies.