Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted

usli su nam u ritam gotovo je ovo

Posted

Nisam zadovoljan. Umesto da ih isponizavamo najgrdnije dali smo im zrno nade i utehe pred mec broj 2

• +1 6
Posted
Just now, ZokiAsov said:

Nisam zadovoljan. Umesto da ih isponizavamo najgrdnije dali smo im zrno nade i utehe pred mec broj 2

Pre neki dan neki od onih ex NBA playera sada analysta je bas pricao kako je ovo mnogo bolja varijanta. Kad nekog ponizis, em ga dodatno motivises da se iskupi, em si ti relaksiraniji.
Ovako je tanan kako treba 

• +1 8
Posted

Možda nismo igrali dobro ali jedno znam : Udariće meteor negde po zemljinoj kugli kada naš brat grobar @LSD1989 napiše neki post. 

• Haha 5
Posted

Tacno sam znao posle onakvog prvog poluvremena da cemo biti na 30ak postignutih u drugom
Ali dobro, idemo po drugu za dva dana

Posted
7 minutes ago, Lezilebovich said:

Pre neki dan neki od onih ex NBA playera sada analysta je bas pricao kako je ovo mnogo bolja varijanta. Kad nekog ponizis, em ga dodatno motivises da se iskupi, em si ti relaksiraniji.
Ovako je tanan kako treba 

Daj boze

Posted

Vrlo, vrlo dobro.

Čestitke momcima i Žocu.

• +1 2
Posted

Da je Partizan igrao protiv nekog krstenog tima primili bi stotku lagano, meni je prosto neshvatljivo da tim pod najboljim trenerom evrope svih vremena ima takve oscilacije. :blink:

Posted

Kad vidim nekoga da je dao 1 poen u meču, pa Papajpetre prijatelju, čemu tačno ti služiš

• +1 7
Posted
Just now, goofs said:

Kad vidim nekoga da je dao 1 poen u meču, pa Papajpetre prijatelju, čemu tačno ti služiš

Bolje da je i to promašio namjerno.

Neko neupućen bi u tom slučaju mogao pomisliti da nije ni igrao.

Inače, 18.324 gledaoca večeras.

Usrasmo se od para.

• +1 2
Posted
5 minutes ago, ZokiAsov said:

Meni zao ovog ivanovica chupe, ima cuku od 40k evra a zubi kao da ih je našao na ulici u mumbaju

Ispravio :fantom:

• Haha 1
Posted
11 minutes ago, Choda said:

Da je Partizan igrao protiv nekog krstenog tima primili bi stotku lagano, meni je prosto neshvatljivo da tim pod najboljim trenerom evrope svih vremena ima takve oscilacije. :blink:

Pa igrao je mnogo puta ove sezone protiv krstenih timova.

Posted
8 minutes ago, BWA said:

Inače, 18.324 gledaoca večeras

utukli smo u ovoj sezoni pola miliona posetilaca što je ozbiljna brojka i za nba timove

sad jbg kesa kokica u areni je 2.5€, mora marketing da poradi na tome da ne valjaju samo kokice i kabezu. ta potrošnja mora da se digne, ja na nekoj prošloj nisam sprcao lovu jer je bilo milion ljudi ispred mene na onom kiosku

to mora mnogo bolje

- za marketing

a tekma, ćoravo zlo iz železnika, ne mislim na dragana j. vučićevića kako su mnogi pomislili zbog navijačke opredeljenosti istog, mi je sa uspehom ubilo svaku želju za bilo kakvom euforijom

jebem li mu mamu ćoravu

• +1 1
  • Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...