ZokiAsov Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Nisam zadovoljan. Umesto da ih isponizavamo najgrdnije dali smo im zrno nade i utehe pred mec broj 2 6
Lezilebovich Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Just now, ZokiAsov said: Nisam zadovoljan. Umesto da ih isponizavamo najgrdnije dali smo im zrno nade i utehe pred mec broj 2 Pre neki dan neki od onih ex NBA playera sada analysta je bas pricao kako je ovo mnogo bolja varijanta. Kad nekog ponizis, em ga dodatno motivises da se iskupi, em si ti relaksiraniji. Ovako je tanan kako treba 8
Kreator Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Možda nismo igrali dobro ali jedno znam : Udariće meteor negde po zemljinoj kugli kada naš brat grobar @LSD1989 napiše neki post. 5
lord_s Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Tacno sam znao posle onakvog prvog poluvremena da cemo biti na 30ak postignutih u drugom Ali dobro, idemo po drugu za dva dana
ZokiAsov Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 7 minutes ago, Lezilebovich said: Pre neki dan neki od onih ex NBA playera sada analysta je bas pricao kako je ovo mnogo bolja varijanta. Kad nekog ponizis, em ga dodatno motivises da se iskupi, em si ti relaksiraniji. Ovako je tanan kako treba Daj boze
Choda Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Da je Partizan igrao protiv nekog krstenog tima primili bi stotku lagano, meni je prosto neshvatljivo da tim pod najboljim trenerom evrope svih vremena ima takve oscilacije.
goofs Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Kad vidim nekoga da je dao 1 poen u meču, pa Papajpetre prijatelju, čemu tačno ti služiš 7
BWA Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 Just now, goofs said: Kad vidim nekoga da je dao 1 poen u meču, pa Papajpetre prijatelju, čemu tačno ti služiš Bolje da je i to promašio namjerno. Neko neupućen bi u tom slučaju mogao pomisliti da nije ni igrao. Inače, 18.324 gledaoca večeras. Usrasmo se od para. 2
Popular Post ZokiAsov Posted June 13, 2023 Popular Post Posted June 13, 2023 Meni zao ovog ivanovica chupe, ima cuku od 40k evra a zubi kao da ih je uzeo na ulici u mumbaju 1 10
arheolog1981 Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 5 minutes ago, ZokiAsov said: Meni zao ovog ivanovica chupe, ima cuku od 40k evra a zubi kao da ih je našao na ulici u mumbaju Ispravio 1
BWA Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 11 minutes ago, Choda said: Da je Partizan igrao protiv nekog krstenog tima primili bi stotku lagano, meni je prosto neshvatljivo da tim pod najboljim trenerom evrope svih vremena ima takve oscilacije. Pa igrao je mnogo puta ove sezone protiv krstenih timova.
kud u maglu Simoviću Posted June 13, 2023 Posted June 13, 2023 8 minutes ago, BWA said: Inače, 18.324 gledaoca večeras utukli smo u ovoj sezoni pola miliona posetilaca što je ozbiljna brojka i za nba timove sad jbg kesa kokica u areni je 2.5€, mora marketing da poradi na tome da ne valjaju samo kokice i kabezu. ta potrošnja mora da se digne, ja na nekoj prošloj nisam sprcao lovu jer je bilo milion ljudi ispred mene na onom kiosku to mora mnogo bolje - za marketing a tekma, ćoravo zlo iz železnika, ne mislim na dragana j. vučićevića kako su mnogi pomislili zbog navijačke opredeljenosti istog, mi je sa uspehom ubilo svaku želju za bilo kakvom euforijom jebem li mu mamu ćoravu 1 1
Recommended Posts