Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted

Koliko je sve ovo neprirodno. Pokusavam da zamislim Celticse koji za pet dana idu autobusom u Delaver da mlate neko nizerazredno takmicenje.

8 minutes ago, ToniAdams said:

A brt da znam da nam je Evroliga sigurimi ne bi me puškom naterali ovo da gledam a ne ko sad na telefonu na ajrodromu

Mislim da je sigurna. Znam da budale vode tu organizaciju, ali nisu valjda toliko glupi da u pozivno takmicenje pozovu bilo koga umesto kluba cije je ucesce ove sezone bilo pun pogodak i koji je digao profil njihovog raspalog natjecanja.

• +1 3
Posted

Likovi izgledaju kao da ih boli kurac i da samo cekaju da sve ovo prodje.

• +1 1
Posted
17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

još smo dobri s obzirom da igramo bez četvorke, a i centri su nam pod ?

mrtvi jogi ima više skokova od ledeja, papapetrua, smailagića i lesora zajedno

:isuse:

Ima i Punter vise od te cetvorice nabrojanih.

Posted

Mda jebes sva ostala takmicenja, samo evroliga, mokri spid i debele zene

• +1 3
Posted

Naravno da je samo Evroliga, pogotovo u ovakvoj sezoni u kojoj nas niko ne bi zaustavio da nije bilo tuce i imbecilnog disciplinskog sudije. Verovatno bi bilo drugacije da se nismo palili na Evroligu.

• +1 2
Posted

Ovakvi bolje da ne idemo na Zvezdu

Posted

Реално је све ово негде и очекивано након онога што се десило против Реала. Па кад на то још додамо врло кратку ротацију и велику потрошњу носилаца игре током целе сезоне,  вероватноћу да су неки од њих већ главама у неким другим клубовима, добијемо ово мучење које изгледа као да се ником у тиму више не игра кошарка ове сезоне.

Добра ствар је што ће ако претекнемо против Цедевите можда значај финала и чињеница да играмо са Звездом мало подићи борбену готовосттм па можда и заличимо опет на екипу од пре месец дана.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, johan nagel said:

Добра ствар је што ће ако претекнемо против Цедевите можда значај финала и чињеница да играмо са Звездом мало подићи борбену готовосттм па можда и заличимо опет на екипу од пре месец дана.

možda. ali meni se čini da se forma ne vraća tek tako.

hajp oko EL mogao je da nas vozi lagano i do kraja abe. uslov je bio da se posle 2-0 sa Realom dobije barem jedna tekma od tri naredne i da se ode na f4. na žalost nismo uspeli. voz je stao i teško ga je pokrenuti sad.

Posted

Sta reći...opet bez energije i skoka.

Majstorica će biti ili na jednu loptu ili ćemo ih demolirati 30 razlike.

Sve je ovde do motivacije. Ukoliko uđemo u finale motivacije će sigurno biti jer su utakmice sa CZV nešto posebno i u njima se izvlači posljednji atom snage.

Posted (edited)

ma to je sve odluka menadzmenta da se izvuce maximalan broj utakmica na domacem terenu

Edited by cedo
  • +1 1
Posted

Znam da se šališ, ali marketing je ove sezone cista desetka.

Marketing, međutim, nema tu moć da natjera naše igrače da.....skoče npr.

Makar u odbrani.

I tu je jasno vidljivo odsustvo voljnog momenta uz manji nedostatak atleticizma unutrašnjih igrača.

Takođe, isuviše dugo igramo sa 7-8 košarkaša u rotaciji što se mora odraziti na i na rezultate.

• +1 1
Posted
On 1.4.2023. at 0:51, Nikodije said:

Robija grli sve osvojene trofeje sa kkp nakon povratka, kolorizovano

IMG_20230401_005032.jpg

Lol

IMG_20230530_225058.jpg

• +1 3
  • Haha 5
Posted

brt ne moraš bar te radikale da kačiš

• +1 1
Posted

Lol

Posted

Željko, maloletnice?

:sprint:

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...