Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted

ma do jaja uspeh u podgorici, takav da će u ponedeljak biti još veći uspeh ako se pobedi

jebo vas real da vas jebo sa sve dve epske 0:2 i vađenje na tuču i bilmeza što napravi pokolj u osnovnoj

šta sad, treba da puknemo opet prvu od Olimpije da bi opet sve bilo vadimo se u sledeće dve → e jebite se onda

majko draga na šta smo spali - da se ložimo na prolaz ¼ jadranske lige

zašta ja živce iskidoh u kafiću prepunom cigana za vreme tekme

• Haha 1
Posted

Naneli kralj.

Boli njega kita da li ispadamo od SC-a ili prolazimo Real. Brat praši pa sta bude. Ne gubi samopouzdanje jer ne razmišlja "šta ako promašim?".

Ako pomisliš da ćeš promašiti- sigurno ćeš promašiti.

Posted
4 minutes ago, J-♣ said:

ispracali smo dete na maturu

pustio sam utakmicu 

ispsovao sam se pred babom celu utakmicu za sve pare

zena kadar nevera :D 

Posted
6 minutes ago, J-♣ said:

ma do jaja uspeh u podgorici, takav da će u ponedeljak biti još veći uspeh ako se pobedi

jebo vas real da vas jebo sa sve dve epske 0:2 i vađenje na tuču i bilmeza što napravi pokolj u osnovnoj

šta sad, treba da puknemo opet prvu od Olimpije da bi opet sve bilo vadimo se u sledeće dve → e jebite se onda

majko draga na šta smo spali - da se ložimo na prolaz ¼ jadranske lige

Pa nije vađenje na tuču.

Objektivno, to jeste imalo uticaj na ishod serije.

• +1 1
Posted

Sanjao sam da smo pobedili sinoc

• +1 1
Posted

Ne radujem se nešto narednim utakmicama, em što igramo kako igramo, em što će atmosfera da se dodatno podgreva kako se eventualno bližimo finalu. Deo mene je sinoć bio u fazonu, ma nek izgubimo ovo i da završimo sezonu. Mi smo priliku da ove sezone uradimo nešto veliko propustili kad smo se potukli u drugoj utakmici u Madridu.

• +1 1
Posted

Sta znam, meni je cilj bio da sto bolje izgledamo u EL, plasman u top 8 je vec velika stvar, plasman na f4 bi bio fantastican rezultat iznad svih ocekivanja.

• +1 7
Posted

Top 8 je definitvno uspeh, sa ovim timom i trenerom nije bas senzacija, ali uspeh jeste.

Ali mora se i osvojiti nesto ako hoces zvanje pobednika ili sampiona...  Meni je malo cudno kako su neki u fazonu samo se EL vazi, KLS nam ne treba, ko jebe Kup,vidim pise se i koj moj ABA...

Posted
10 hours ago, assignment said:

Top 8 je definitvno uspeh, sa ovim timom i trenerom nije bas senzacija, ali uspeh jeste.

Ali mora se i osvojiti nesto ako hoces zvanje pobednika ili sampiona...  Meni je malo cudno kako su neki u fazonu samo se EL vazi, KLS nam ne treba, ko jebe Kup,vidim pise se i koj moj ABA...

realno, tako je

što se mene tiče opisujem šta meni subjektivno znači. kls i kup baš ništa.a aba je na istom putu. naprosto nisam zainteresovan za ta takmičenja. ok, nemam ništa protiv da ih kkp osvoji, ali ako i ne osvoji ne osećam nikakav gubitak ili nesreću. možeš ti da osvojiš 1000 bezvrednih trofeja ali te to neće učiniti nekim naročito velikim klubom. za to je potreban veliki rezultat, a veliki rezultat možeš da napraviš samo u velikom/ozbiljnom takmičenju, kada si izložen realnoj i ozbiljnoj konkurenciji. jedna el vredi više nego 50 kls titula i 100 kupova. tako nekako mu izađe.

ranije su domaća prvenstva imala realnu težinu. osvojiti titulu u konkurenciji Jugoplastike, Cibone, Partizana, Zvezde, Zadra, Bosne, Olimpjije itd. bilo je nešto. osvojiti titulu u konkurenciji Mege, Borca, Zlatibora itd nije to, ni blizu. kao što nije za poređenje diploma sa Harvarda i Megatrenda. hoću reći, nije samo broj nekih titula bitan, nego i kada si i protiv koga osvajao, ko ti je sve izlazio na crtu. da je kkp osvojio sve kls titule i kupove u poslednjih 15 godina ne bi bio ništa veći klub nego što je bio pre tih 15 godina.

nisam srećan i nije mi drago što su domaća takmičenja jadna, ali tako je.

Posted (edited)
14 minutes ago, Ted said:

realno, tako je

što se mene tiče opisujem šta meni subjektivno znači. kls i kup baš ništa.a aba je na istom putu. naprosto nisam zainteresovan za ta takmičenja. ok, nemam ništa protiv da ih kkp osvoji, ali ako i ne osvoji ne osećam nikakav gubitak ili nesreću. možeš ti da osvojiš 1000 bezvrednih trofeja ali te to neće učiniti nekim naročito velikim klubom. za to je potreban veliki rezultat, a veliki rezultat možeš da napraviš samo u velikom/ozbiljnom takmičenju, kada si izložen realnoj i ozbiljnoj konkurenciji. jedna el vredi više nego 50 kls titula i 100 kupova. tako nekako mu izađe.

ranije su domaća prvenstva imala realnu težinu. osvojiti titulu u konkurenciji Jugoplastike, Cibone, Partizana, Zvezde, Zadra, Bosne, Olimpjije itd. bilo je nešto. osvojiti titulu u konkurenciji Mege, Borca, Zlatibora itd nije to, ni blizu. kao što nije za poređenje diploma sa Harvarda i Megatrenda. hoću reći, nije samo broj nekih titula bitan, nego i kada si i protiv koga osvajao, ko ti je sve izlazio na crtu. da je kkp osvojio sve kls titule i kupove u poslednjih 15 godina ne bi bio ništa veći klub nego što je bio pre tih 15 godina.

nisam srećan i nije mi drago što su domaća takmičenja jadna, ali tako je.

Svuda po Evropi su nacionalna košarkaška prvenstva devalvirana jer imaš jedan ili dva kluba koji su multimilioneri, a ostali sirotilja. Zato su domaća takmičenja kakva su bila pre 50 godina realno prevaziđena u današnjim uslovima raslojavanja.

Digla se dževa prošle godine kada su bogati fudbalski klubovi hteli da naprave Superligu, a to je realno budućnost. I u fudbalu i u košarci. Ne mogu u istoj ligi da igraju klub koji ima budžet 20 miliona i klub koji ima 300 hiljada. To nije sport.

Edited by Nikodije
  • +1 1
Posted
2 hours ago, ZokiAsov said:

Miiiica Beric!

Bio je i Pedja Drobnjak

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...