Ted Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 nego, jebeš abu.....igramo li EL sledeće sezone molim brz odgovor. ako je pozitivan ne moram da gledam ništa više do oktobra
Djuro Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 10 minutes ago, BWA said: Dobro se sjećam kad je Cibona pukla od Zadra u finalu SFRJ. Čini mi se da je čak bilo 2:0. A 2:0 je bilo naredne sezone kad je Zvezda izbacila Cibose nakon što su Zagrepčani imali 22:0 u regularnom dijelu sezone. Sve su to bile senzacije iz tadašnje perspektive. Sprijecili smo senzaciju za sada. Idemo dalje, do titule. nije. Cibona je vodila 1:0, dobila u zg. u drugoj, u Zadru, Drazen nije igrao. Trecu je Zadar dobio u zg, posle dva produzetka. Drazen izleteo zbog 5 licnih, Popovic 35p. (Kraljevcanin btw) 1
ZokiAsov Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Gubimo sledecu, los nam je govor tela, nije ovo ona ekipa koja je otresla real i oly. Ali barem nas nisu pometlali, sacuvali smo svoju cast
freemason Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Posle ovoga samo na psihijatriju mogu da odem po lekove.
Ted Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Just now, freemason said: Posle ovoga samo na psihijatriju mogu da odem po lekove. mislim da su u štrajku
Jimmy Kowalski Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 7 minutes ago, Ted said: nego, jebeš abu.....igramo li EL sledeće sezone molim brz odgovor. ako je pozitivan ne moram da gledam ništa više do oktobra Da, igramo. Uzivaj do oktobra.. 1
freemason Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 6 minutes ago, Ted said: mislim da su u štrajku Verujem da bi obustavili kada bi me videli 1 1
copkillah Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 (edited) https://twitter.com/uvek_bela_vrana/status/1659281229693218831 Edited May 18, 2023 by copkillah 1
BWA Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 17 minutes ago, Ted said: nego, jebeš abu.....igramo li EL sledeće sezone molim brz odgovor. ako je pozitivan ne moram da gledam ništa više do oktobra Igramo. Zato se ovako i ponašamo.
Ted Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 3 hours ago, BWA said: Igramo. Zato se ovako i ponašamo. pa nije baš profesionalno, jbg. mada ja ih razumem i mene da neko gurne iz top8 el u abu, verovatno bih bio u depresiji neko vreme ili bi mi trebalo malo da se prešaltam. no dobro, meni je lakše. ja da gledam ne moram, a oni moraju da igraju 1
Jimmy Kowalski Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Psiha je cudo. Od ekipe koja je EL zavrsila sa 16:5 serijom i vodila 2:0 protiv Reala do ovog mucenja. Od ekipe sto sutira trojke 40% u EL, do ekipe koja sutira 25% protiv jebenog SC-a (i to vecina promasaja su ciste pozicije).. 2
omiljeni Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 44 minutes ago, ZokiAsov said: Gubimo sledecu, los nam je govor tela, nije ovo ona ekipa koja je otresla real i oly. Ali barem nas nisu pometlali, sacuvali smo svoju cast ne palimo se na F4 gumarske
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted May 18, 2023 Popular Post Posted May 18, 2023 Spoiler Izjednačena utakmica sa mnogo oscilacija i preokreta. SC Derbi je odigrao odlično, a mi smo našli snage da stignemo do pobede. Želja i energija su bile tu, ali imamo velikih, velikih problema kada je igra u napadu u pitanju. Imamo neverovatno loše procente šuta, znam da je pritisak bio prisutan, ali to moramo da rešimo. Momci će dobiti dan odmora, da se osveže, da dođu sebi pre odlučujuće treće utakmice. – Kristalno je jasno da je poraz od Reala ostavio veliki trag na igračima. Odbrana je na željenom nivou, naterali smo rivala u oba meča na mnogo izgubljenih lopti, ali su problem kontrola skoka i šut. Madar i povreda? Trebalo bi da bude spreman za naredni meč. – Igrači Partizana su ljudi kao i svi ostali. Odigrali su više od sedamdeset utakmica ove sezone, mora da dođe do oscilacija, mora da dođe do zamora materijala. Kod nas je problem psihološki zamor posle poraza od Reala. Moramo to da zaboravimo, iako su iza nas maestralne partije u Evroligi. Moramo da se fokusiramo na iskušenja u AdmiralBet ABA ligi. Momci su se borili i izborili i ja im čestitam na tome. 10
Recommended Posts