Ros Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 12 hours ago, Jimmy Kowalski said: Inace, velika sramota sto je klub pustio Vukcevica u Ameriku i nije obavestio Zeljka gde je.. znalo se to još 22 april https://www.eurohoops.net/en/nba-news/1492299/tristan-vukcevic-declares-for-nba-draft-partizan/ 1
Milošica Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 2 hours ago, Ros said: znalo se to još 22 april https://www.eurohoops.net/en/nba-news/1492299/tristan-vukcevic-declares-for-nba-draft-partizan/ To nije isto što i draft combine. 2
kud u maglu Simoviću Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 izvinjavam se na off-u jedno sociološkotm pitanje šta je trigerovalo parolu isključi pink uključi mozak, nešto konkretno ili je ono zdravorazumska poruka
kyrre Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 izvinjavam se na off-u jedno sociološkotm pitanje šta je trigerovalo parolu isključi pink uključi mozak, nešto konkretno ili je ono zdravorazumska porukaCelu utakmicu u Areni protiv PAO, drugo poluvreme g4 protiv Reala i sinoc u Pioniru najvatreniji pevaju pesme podrske uhapsenim Grobarima.Koliko ja znam, uhapseni Grobari su clanovi Belivukove grupe, a oni su sad u zavadi sa rezimom.Voleo bih da gresim, ali mi se cini kao sukob interesa. Sent from my RNE-L21 using Tapatalk 1
ToniAdams Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 ma nema sanse, mi smo avangarda, evo nekidan smo prekrecili (vec prekreceni) mural mladicu 1
assignment Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 Tesko da ce stundenti da doguraju do petog meca Ali do treceg sigurno....
Moća Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Ja mislim da je Tristan izgubio vreme u Partizanu i da Željko nije trener za njega, bumo videli. Nelogično je da je mogao da dobija minutažu u Partizanu a da ne može ovde.
shimpu Posted May 18, 2023 Posted May 18, 2023 Jos nesto vise od 5 sati do najbitinje utakmice u sezoni. Nasi hrabri kosarkasi, predvodjeni kapitenom Panterom krenuli su juce peske na put do Podgorice. Trener Obradovic, njegovi pomocnici, clanovi strucnog staba i rukovodstvo kluba su otisli avionom. Kosarkasi su osim flase vode, kompasa i rezervnog donjeg vesa dobili i po jedan visokokaloricni sendvic
Recommended Posts