Fins fleet Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 1 minute ago, Profesionalac said: Hoće li neko da nam objasni koji je to fudbalski klub bfc i zašto se priča na KK temi o njemu? Pitao bih Tonija, ali je mnogo nervozan Evo ti majstorice, odigrali napokon: https://www.youtube.com/watch?v=E6PnOm9PR34 1
shimpu Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 1 minute ago, Midgeta said: Sta vam je Sta ti nama sta je 3
SNARC Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 3 minutes ago, Profesionalac said: Hoće li neko da nam objasni koji je to fudbalski klub bfc i zašto se priča na KK temi o njemu? Pitao bih Tonija, ali je mnogo nervozan BFC iz Borce..ponudili nam Stefana Savica kad smo ulazili u LS..a tim parama je Dule zeleo da uzme cetvorku i pleja na poziciji crnca. Kasnije se saznalo da ni BFC nije dobio pare..a nama su Milton Palasio i Lazme dosli za tepsiju ribe..ostalo je gurbetska patnja 1
Midžeta Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 2 minutes ago, shimpr said: Sta ti nama sta je Nista, evo povlacim se
goofs Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 5 minutes ago, Fins fleet said: Evo ti majstorice, odigrali napokon: https://www.youtube.com/watch?v=E6PnOm9PR34 Au kakva kosarka se igrala, Tomasevic u prvom minutu hvata sut sa poludistance , kadar nevera 1
Profesionalac Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 3 minutes ago, SNARC said: BFC iz Borce..ponudili nam Stefana Savica kad smo ulazili u LS..a tim parama je Dule zeleo da uzme cetvorku i pleja na poziciji crnca. Kasnije se saznalo da ni BFC nije dobio pare..a nama su Milton Palasio i Lazme dosli za tepsiju ribe..ostalo je gurbetska patnja Znao sam da mi je bilo poznato ime! Ovaj @Fins fleet me zbunjuje nešto, daje mi neke snimke iz praistorije, Dalipagić u KKP i za tog Miltona sam čuo, pričali su mi da je bio jako dobar igrač
shimpu Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 Za dvadeset godina ce neko prepricavati Milosici kako su nas u jednoj sezoni u petoj utakmici, odnosno majstorici, pobedili i jedan real madrid i jedan studentski centar derbi
ToniAdams Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 3 minutes ago, shimpr said: Za dvadeset godina ce neko prepricavati Milosici kako su nas u jednoj sezoni u petoj utakmici, odnosno majstorici, pobedili i jedan real madrid i jedan studentski centar derbi a profesionalac ce da objasni da je to bulsit jer reali igraju fudbala
Ratamahatta Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 13 minutes ago, goofs said: Au kakva kosarka se igrala, Tomasevic u prvom minutu hvata sut sa poludistance , kadar nevera Topalovicev sut >>>>>>>>>>>>>> Hali Beri kad izlazi iz okeana 2
shimpu Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 Mozda ne bi bilo lose da ipak igramo domace prvenstvo. To nam je jedina sansa da ove godine osvojimo neki trofej
Mindaugas Žukauskas Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 Ko nume da nabroji rostere bfc i iva zorka profikolor iz 95, govna da jede na topiku
Jimmy Kowalski Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 20 minutes ago, shimpr said: Sta ti nama sta je Zar se tako razgovara sa damom? Barabo jedna nevaspitana, svasta ti se ovde tolerise, ali sad si prekrdasio.. 2
Ratamahatta Posted May 15, 2023 Posted May 15, 2023 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Ko nume da nabroji rostere bfc i iva zorka profikolor iz 95, govna da jede na topiku Pravda za Borovicu
Recommended Posts