Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

On 15. 5. 2023. at 19:17, ToniAdams said:

uh sori zaboravio sam da ovde pise decurlija koja nije ni cula za bfc a kamoli gledala tu epsku seriju

Mislim da mnogo više pišu matore prdonje koji radije svoje napisane gluposti brane ličnim napadima nego priznaju grešku

• Replies 12.3k
  • Views 688.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Obara Zeljko formu. Igra max broj utakmica do finala sa nama. 

Eto, i to sam vam resio

Reveal hidden contents

On 15. 5. 2023. at 19:27, Profesionalac said:

Mislim da mnogo više pišu matore prdonje koji radije svoje napisane gluposti brane ličnim napadima nego priznaju grešku

:D

ajde ajde, nisi prvi put ispao retard, opusti se :)

Opusteno momci, nemojte da se svadjate. Gubimo prve 4 utakmice u seriji i onda u petoj u majstorici opet gubimo

On 15. 5. 2023. at 19:29, ToniAdams said:

:D

ajde ajde, nisi prvi put ispao retard, opusti se :)

Ti si očiglegno poprilično često ispadao, ali zar svaki put na glavu :cry:

ok ovo je izvrsna fora priznajem

Kad se igra majstorica protiv bfc-a

Nemojte da se svađate, ne mogu da izdržim to.

On 15. 5. 2023. at 19:32, shimpr said:

Opusteno momci, nemojte da se svadjate. Gubimo prve 4 utakmice u seriji i onda u petoj u majstorici opet gubimo

nemoj to da radiš. zabagovaće

Ovako su se isto posle prve utakmice na jednom forumu svadjali navijaci reala. I eno ih sada na f4

A sto se zove "majstorica" ??  Jel to nesto rodno-senzitivno ?

Zato što je igraju samo majstori, doooh

On 15. 5. 2023. at 19:38, SNARC said:

A sto se zove "majstorica" ??  Jel to nesto rodno-senzitivno ?

Majstorica je nesto gde uvek gubi partizan. Nebitno je da li je protivnik bfc, derbi ili real

On 15. 5. 2023. at 19:36, shimpr said:

Kad se igra majstorica protiv bfc-a

Hoće li neko da nam objasni koji je to fudbalski klub bfc i zašto se priča na KK temi o njemu? 

:cry:

Pitao bih Tonija, ali je mnogo nervozan 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout