Popular Post kud u maglu Simoviću Posted May 10, 2023 Popular Post Posted May 10, 2023 naravno da je sve rešeno u onoj tuči, ne bi se ni došlo do povratka u madrid da smo tada pametnije odigrali jbnih 100 sekundi 🤬 što reče snarc platili smo školu ove godine, a i taj kaunas je sranje berlin će da bude topina, pravo mesto za istoriju hvala vam svima 10 4 1
garmonbozia Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 (edited) Koliko je brt Panteru bilo teško, prvi put da je njemu nešto toliko teško palo. Plakao Edited May 10, 2023 by garmonbozia
Popular Post steins Posted May 10, 2023 Popular Post Posted May 10, 2023 (edited) 27 minutes ago, garmonbozia said: Šta je ovde jebeno bilo loše?! Izašao je na 45 sa igračem na ledjima /Hanga/ - da se digao na šut mogao je da računa i na eventualni faul i pri tom bi šutnuo sa najšuterskije pozicije u košarci - ovako je odigrao pas sa Lesorom, zavukao se na neku polupoziciju, pri čemu je dobio na sebe i Lesorovog igrača i bilo je što je bilo. U principu je nebitno - Partizan je tri puta izgubio ovu seriju - prvo sa onom tučom, drugo u trećoj sa katastrofalnim procentima šuta i treće kad su prosuli +18 na četvrtinu i po do kraja. Najcrnje je što je Tavares igrao četvrtinu i po sa 4 lične i ...završio tekmu - to se retko vidja - čitavu 4/4 niko ne ide kroz blok u odbrani nego ispod i Panter ostaje jedno 4x sam sa Tavaresom - tu nema razmišljanj, mora se kroz blok po cenu faula jer prvo uvek ima šansa da neki sudija pisne faul Tavaresu /pošto je sudjenje bilo skroz korektno i fer/ a drugo ispod bloga se pravi katastrofa jer ostavljaš niskog na Tavaresu koji može da bira kako će da te ubije - ili da krene ka košu ili da izbaci povratan pas a bonus ostavljaš visokog na niskom koji ne može da ga stigne ni biciklom - i tako čitava jebena četvrtina........i malo jače. Jebi ga sad, šta je tu je - idemo dalje. e: da se razumemo - ne kritikujem Pantera, on je jedini razlog što je Partizan dobacio dovde, samo mi krivo što nije zatego na keca. Edited May 10, 2023 by steins 11
Popular Post cedo Posted May 10, 2023 Popular Post Posted May 10, 2023 (edited) ostaje gorak ukus u ustima, ali partizan je dobio jos jednog navijaca, svim srcem je moje dete ispratilo sve utakmice zajedno sa mnom nije da je imao mnogo prilike do sada za tu ispunjenu misiju, mene kao oca, je zasluzan zeljko, igraci i publika u areni hvala im svima na tome i meni je cela sezona bila za uzivanje Edited May 10, 2023 by cedo 12
BWA Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 Odličan nastup u Evroligi. Naravno, moglo je završiti mnogo bolje ali ako se ima u vidu da smo praktično debitanti u ovom sistemu takmičenja, da nam je klupa prekratka za ovakve serije, kao i da nismo mentalno zreli da iznesemo mečeve u nokaut fazi protiv velikana evropske košarke, onda se mora konstatovati da je ovo veliki uspjeh. 8
napadaj Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 20 godina se nadam da će smrdljive Špance da zadese loše šuterske večeri, glupi faulovi, izgubljene lopte, ali to se ne dešava i likovi iz te zlatne generacije (Gasol, Garbahosa, Navaro...) i njihovi naslednici (ova trojica šljamova iz Reala) igraju bez greške kad je najbitnije. Kapa dole za sve, od ludačkih šuteva do vrlo pametno smišljenih prljavih poteza kad treba i to da se odigra. 4 1 1
Nikodije Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 14 minutes ago, BWA said: Odličan nastup u Evroligi. Naravno, moglo je završiti mnogo bolje ali ako se ima u vidu da smo praktično debitanti u ovom sistemu takmičenja, da nam je klupa prekratka za ovakve serije, kao i da nismo mentalno zreli da iznesemo mečeve u nokaut fazi protiv velikana evropske košarke, onda se mora konstatovati da je ovo veliki uspjeh. Klupa je ispala prekratka jer je izostao veći doprinos srpskih igrača. Nešto su bili kilavi, jedino je Smajli uspeo da odigra u kontinuitetu u drugom delu sezone. Šteta, lošiji tim ide dalje. Ono kako večiti vaćare na regionalnim parketima, to Španci rade u Evroligi i jbg. 1
BWA Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 4 minutes ago, Nikodije said: Klupa je ispala prekratka jer je izostao veći doprinos srpskih igrača. Nešto su bili kilavi, jedino je Smajli uspeo da odigra u kontinuitetu u drugom delu sezone. Šteta, lošiji tim ide dalje. Ono kako večiti vaćare na regionalnim parketima, to Španci rade u Evroligi i jbg. Jeste, tačno. Ipak, Avramovića su sjebale povrede a napredovao je znatno. I moram još jednom pomenuti Andjusica. Nije da sam nešto ocekivao od njega, ali ovako mizeran doprinos tokom cijele sezone je baš ono... 4
kud u maglu Simoviću Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 (edited) 14 minutes ago, Nikodije said: Klupa je ispala prekratka jer je izostao veći doprinos srpskih igrača. Nešto su bili kilavi, jedino je Smajli uspeo da odigra u kontinuitetu u drugom delu sezone. Šteta, lošiji tim ide dalje. Ono kako večiti vaćare na regionalnim parketima, to Španci rade u Evroligi i jbg. jbg sve si u pravu, al i taj doprinos je relativna stvar kad uzmeš u obzir da smo imali tri loma ruke, jednu mononukleozu plus smailagićevu zadnju ložu zbog koje je odsustvovao dva meseca al i pored toga ja sam zadovoljan njihovim apgrejdom u odnosu na prošlu sezonu. svi su znatno bolji nego što su bili prošle sezone e anđušara je zaista za no comment Edited May 10, 2023 by kud u maglu Simoviću 2
Nikodije Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 Pa i Tristan. Baš ništa. A ni Trifa, imam utisak da je promašio svaki bitan šut ove sezone. Panter je odigrao nestvarne tri utakmice u Madridu, verujem da je kupio kartu za nba
April Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 Ovo je jebeni svet u kom se pravda mora oteti Ne mogu da čitam, ne mogu da govorim 3
BWA Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 3 minutes ago, Nikodije said: Pa i Tristan. Baš ništa. A ni Trifa, imam utisak da je promašio svaki bitan šut ove sezone. Panter je odigrao nestvarne tri utakmice u Madridu, verujem da je kupio kartu za nba Dobro, Tristan je prospekt, mada je i to diskutabilno. Trifa ko Trifa. Ima neke svoje momente ali nema kontinuitet. O Tristanu se mnogo pisalo. Ne vidim kako čovjek sa onako visokim težištem može igrati ozbiljan basket.
Recommended Posts