theanswer Posted July 19, 2022 Author Posted July 19, 2022 2 minutes ago, hooyadahoo said: 2010 f4, igrali Djekna i Strahinja. Nije to bilo pre 100 godina. Aj neću više:)) I Darko Miličić je šampion NBA lige 1
theanswer Posted July 19, 2022 Author Posted July 19, 2022 1 minute ago, April said: A da li ti je Lorens Roberts naš? Ili Bo? Veseli, Bertans...ostavili su dublji trag nego Milutinov. Lorens Roberts sigurno nije. Mekejleb je gotivan lik a i davao je sve od sebe 300% bez obzira što popije litru viskija svako veče, dođe ujutru na trening. Ali, mislim da nisi razumeo šta ja kažem. 1
Milošica Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 (edited) 6 minutes ago, hooyadahoo said: 2010 f4, igrali Djekna i Strahinja. Nije to bilo pre 100 godina. Aj neću više:)) Strahinja je igrao 2 minuta, Djekic 4 minuta. Pri tome, ni najmanje ne umanjujem Duletov neverovatan uspeh. Edited July 19, 2022 by Milošica
Geo Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Djekna, klasican primer na papiru velikog talenta kome je pruzena najveca moguca paznja i dati najbolji minuti sto neki mladi igrac moze da dobije ali dzaba sve to kada nema zelju da radi na sebi i realno boli ga tuki da se cima nesto ekstra preko minimuma ... Taj fail nas je kostao mozda i titule te godine ... 2
hooyadahoo Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Ovi sadašnji klinci naši su za njih dvojicu Jordan lično
April Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 1 minute ago, theanswer said: Lorens Roberts sigurno nije. Mekejleb je gotivan lik a i davao je sve od sebe 300% bez obzira što popije litru viskija svako veče, dođe ujutru na trening. Ali, mislim da nisi razumeo šta ja kažem. Postoji tačka u kojoj se slažemo apsolutno: Glas treba da kaže hvala što se bori za mesto sa Panterom, jer će znati na čemu je, da li za EL ili ABA. Ili Balša koji prvo treba da uzme minute Lesoru da kasnije ne bi prošao kao Petrušev ili Musa u Efesu.
BWA Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 10 minutes ago, Milošica said: Plus je car prihvatio smanjenje plate sa 700 na 500 hiljada. Uh, ovo mi je promaklo. Ne samo da je vrhunski igrač, nego je i dobar čovjek. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 to je najbitnije, naravno uz ljubav prema knjizi 1
Geo Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 8 minutes ago, Milošica said: Strahinja je igrao 2 minuta, Djekic 4 minuta. Pri tome, ni najmanje ne umanjujem Duletov neverovatan uspeh. Do samog F4 imao je preko 10 minuta po utakmici u el. , zamisli koji je to hendikep kada mora Roberts u polufinalu f4 da ti igra 40+ minuta ... 1
Milošica Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 (edited) 2 minutes ago, Geo said: Do samog F4 imao je preko 10 minuta po utakmici u el. , zamisli koji je to hendikep kada mora Roberts u polufinalu f4 da ti igra 40+ minuta ... Upravo to se i uklapa u ovo sto zelimo da kazemo, a to je da su najveci uspesi vec duze vreme nemoguci bez dva ozbiljna igraca na svakoj poziciji. Edited July 19, 2022 by Milošica 2
Popular Post Moća Posted July 19, 2022 Popular Post Posted July 19, 2022 Partizanov F4 je najveci uspeh srpske klupske kosarke od '92 na ovamo ali do tog plasmana Partizan je odigrao 20 utakmica, sada nas i vas ocekuje 34 u regularnom delu. Niste svesni koja dubina sastava je potrebna to smo mi videli protiv Reala recimo gde je njima kao treci centar ulazio Rendolf a mi treceg nismo ni imali. Drugo u tom trenutku ste mogli da pokupite sve sto valja iz razloga sto nije bilo Mege kao Miskove ergele danas je to nemoguce izvesti a da takvog igraca ne platis ozbiljnu sumu.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 11
ZokiAsov Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 43 minutes ago, BWA said: Uh, ovo mi je promaklo. Ne samo da je vrhunski igrač, nego je i dobar čovjek. I lep 1
kud u maglu Simoviću Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 (edited) dva f4 smo igrali od ‘92 e zato ćemo postojanje baneta đekića, strahinje miloševića, save lešića i stefana sinoveca svesti na minimum plus imamo trenera koji to dokazano zna da posloži da je duga sezona jeste, ima tu još faktora na koje treba računati a koji mogu svaku ekipu poremetiti na tom putu što kaže general, ako su ruže… Edited July 19, 2022 by kud u maglu Simoviću 1
shimpu Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Izgleda da je Milutinov zaista blizu povratka u Partizan. Ovo sam nasao na jednom portalu Nezvanično radi se o Nikoli Milutinovu, reprezentativcu Srbije i jednom od najbolji centara u Evropi. Milutinov ima ugovor sa CSKA, ali bi u dogovoru sa Moskovljanima došao u Partizan na jednogodišnju pozajmicu, jer Armejci ne mogu da igraju elitno takmičenje usled suspenzije ruskih klubova. BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa svadbe Ane Dabović
Recommended Posts