J-♣ Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Ne obećava dobro sa Rižikom. Taj će da preispitiva odluku kolege da li ima elemenata za nesportsku u korist Reala, već je to radio. Sumnjam da će to da radi obrnuto, osim ako bude garbidž tajm.
Milošica Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 37 minutes ago, copkillah said: Real ništa ne prepušta slučaju Grobari da je odabrana bilo koja sudijska trojka 2 2
Lord Stef Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Ocekivao sam Anu Panter, mislim da smo i sa Ridzikom i ostalima dobijali bitne utakmice 2
kud u maglu Simoviću Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 1 hour ago, copkillah said: Real ništa ne prepušta slučaju 57 minutes ago, Milošica said: Grobari da je odabrana bilo koja sudijska trojka 3
copkillah Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 1 hour ago, Milošica said: Grobari da je odabrana bilo koja sudijska trojka tačno + pretačno ali protiv Reala je tako pa je tako, a neki su specijalci više nego drugi, samo je još falila Ana Panter
Milošica Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 (edited) 9 minutes ago, copkillah said: tačno + pretačno ali protiv Reala je tako pa je tako, a neki su specijalci više nego drugi, samo je još falila Ana Panter Imao je Rižik svoje momenate, kad je doneo one dve sulude odluke u korist Tavaresa i na štetu Madara u prvom poluvremenu treće utakmice, ali Latiševs i Difala su do sada bili ok. Edited May 9, 2023 by Milošica 1
garmonbozia Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Latiševs je super sudija (kako će da nas unakazi zato što sam ovo rekao)
Milošica Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Just now, garmonbozia said: Latiševs je super sudija (kako će da nas unakazi zato što sam ovo rekao) Pa nisi rekao ništa loše.
April Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: 🖤 Moj višegodišnji avatar... zaslužila je tribinu, ili da se bar Prvi red zove Milka Džikić IGRAJTE ZA MILKU! 2
Recommended Posts