Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

• Replies 12.3k
  • Views 691.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

svečarska atmosfera u areni

On 2. 5. 2023. at 17:52, Ros said:

bogami, i u makabiju vrelo

Sta je jadni Monako skrivio njima?

Na Kališu uzavrelo

On 2. 5. 2023. at 17:52, Ros said:

bogami, i u makabiju vrelo

I u gostima su bili glasniji, oni su Makabejci a ko su sad pa ovi? :fantom:

Jebemu, od sabajle me hvata nervoza, sreca sto sam uzeo 2 pakle danas, jedna je vec pri kraju

On 2. 5. 2023. at 18:16, Lord Stef said:

Jebemu, od sabajle me hvata nervoza, sreca sto sam uzeo 2 pakle danas, jedna je vec pri kraju

Bensedin ili pljuge? :D

Edited by Plajvi

Moram priznati da sam mislio da me je 'ovo' skroz nekako napustilo, nakon odlaska Duleta, Nolanove trojke, pa jelte, sazrevanja, odrastanja i zauzetosti obavezama 'odraslih' - sve do danas.

Meni danas sve poprilicno ravno. Mozda zato sto sam nagruvao neka dezurstva pa i ne znam koji je dan u nedelji .

cenim da  ce sve da se promeni za 20 minuta

Kod nas na mts kablu, od ovog nema nista?

¡Vamos, Grobari!

Šra radi Vučić sa tonom na sport klubu, diverzija! :angry:

I mene su navukli :laugh:, kupih daily pass na euroleague aplikaciji. Ne smem vise, navadicu se, a vremena niotkuda :cry:

Edited by Moonwalker

moze neki link za utakmicu? unapred hvala

rukomet

tajm out

predaja

idu kuci

Edited by villiem

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout