Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Imam neki osećaj da će da im se smrzne govno u utorak. Ove stare kajle mozda i iskuliraju nekako ali očekujem da Hezonja i  Musa promaše ulaz u halu. 

Mnogo mi je krivo sto je Lesor ispao idiot na kraju. Da nije bilo onog otresa Muse prošao bi bez suspenzije. Ili da je makar bilo u nekoj gužvi a ne u krupnom planu

• Replies 12.3k
  • Views 691.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Ne vidim razlog da im se smrzne govno. Oni zive za ovakve utakmice. Plus nama ne igraju Panter i Lesor koji su ujedno dva najbolja igraca i dve najvece lozane. 

11 minutes ago, cartman said:

Mnogo mi je krivo sto je Lesor ispao idiot na kraju. Da nije bilo onog otresa Muse prošao bi bez suspenzije. Ili da je makar bilo u nekoj gužvi a ne u krupnom planu

Ili možda uopšte nije trebalo da baca čoveka na parket sa leđa? Još ga za vrat uhvatio. Al makar da je bilo u gužvi da ga baci, pa da se ne vidi.

:huh:

Ali zaboravih, bio je isprovociran, po jedanaesti put, uvek baš on.

Edited by Malvo

Shimpr odlučio da piše ozbiljne postove u poslednje vreme. Uostalom, situacija i jeste ozbiljna, forum se gasi

Ostoju demoutujem sa najbolji u jedan od najboljoh s. radnika zato sto se nije oglasio povodom skandalozne odluke ove miki maus organizacije. 

Just now, Кристофер Лумумбо said:

Ostoju demoutujem sa najbolji u jedan od najboljoh s. radnika zato sto se nije oglasio povodom skandalozne odluke ove miki maus organizacije. 

IMG_6814.thumb.jpeg.34bf906cea3a216e4b90bacc194ce3d0.jpeg

🎩

Ok, nije se popisao po odluci, moze biti smao ok sportski radnik. 

Treba nam bazentm da izvidimo da li smo za puštanje utakmice u utorak niz vodu ili nismo? Treba Žoc da zna stav javnog mnjenja pre donošenja tako bitne odluke :fantom: 

Uzmi Zeljko evro titulu

al' prvo pusti 3. tekmu niz vodu..

9 minutes ago, goofs said:

Treba nam bazentm da izvidimo da li smo za puštanje utakmice u utorak niz vodu ili nismo? Treba Žoc da zna stav javnog mnjenja pre donošenja tako bitne odluke :fantom: 

Ali forum se danas gasi.

28 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Ok, nije se popisao po odluci, moze biti smao ok sportski radnik. 

faksovi, dopisi, saopštenja su so železnik

ostoja koristi medije masovnih komunikacija

sportski radnik XXI veka

5 minutes ago, BWA said:

Ali forum se danas gasi.

???

8 minutes ago, goofs said:

???

Salim se malo.

Ima tema o tome.

Videh sad, bukvalno samo KKP i NBA citam ovih dana, van toka skroz

Just now, goofs said:

Videh sad, bukvalno samo KKP i NBA citam ovih dana, van toka skroz

kao da ima nešto drugo

:fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout