Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Sta god da se desi, Real nece doci potuljen i po kaznu vec da nacini petu u Madridu a sada je to  moguce, to su skuvali dobro

Pa dobro, jebaće ih Panter u petoj, i šta onda

treba puci prvu ali makar jednog njihovog izbaciti iz stroja, imamo valjda jos nekakvog gagica u skvodu nesto tako

Real kao kraljevski klub je rekao da ce nakon izricanja presude Evrolige dodatno kazniti svoje igrace, koji su ucestvovali u incidentu.

Spoiler

kraj vica.

Edited by Lancia

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Pa dobro, jebaće ih Panter u petoj, i šta onda

To je vec ozbiljan pritisak i serija da se slomis, a oni mogu da se poprave

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kako?

6 mečeva suspenzije naspram naša 3

mislim da oba tima mogu da se šutaju u dupe od radosti

da su išli na ljulja, i egzum bi stradao itditd

Ma možemo kur moj da se šutiramo

Pa izuzmi Jabuselea, koji je apsolutno kategorija za sebe i imaš 3:1 odnos utakmica kazne.

Dek ne može da bude manje kažnjen od Pantera

Ako dodam Exuma idu Ljulj i Musa pre njega

1 minute ago, Lancia said:

Real kao kraljevski klub je rakao da ce nakon izricanja presude Evrolige dodatno kazniti svoje igrace, koji su ucestvovali u incidentu.

Reveal hidden contents

kraj vica.

Mora da će im ukinuti nadoknadu za GSP za sledeći mesec

Dek je i poceo sranje, treba tri realno da ima. Tukao je ljude, ovi se brane, sta su oni gledali, kao deca

Najodvratniji klub na svetu na celu sa onim smradom sto pokusava da unisti evropski fudbal.

• Popular Post

Prejadna je odluka ali baš zato verujem u karmu - metla u utorak, a Kum i ja već planiramo vožnju do Litvanije. Planiram i iznenađenje za sina koji je imao 1 godinu kad sam bio na poslednjem F4. Razbijam kasicu prasicu za neku istočnoevropsku seku da ga uvede u svet muškaraca, a i da Kum i tata stave nešto starije i masnije na ražanj (jer štednja). U polufinalu Profesor školuje učenika chockera kome stolica zavisi od te jedne utakmice, a u finalu Panter pravi pomor sitne ribe iz pirejske luke. Naša trojka, a trojke su Đuro šta, odlazi na zapad i u Amsterdamu nam se gubi svaki trag. mmw.

2 minutes ago, Bogotac said:

Najodvratniji klub na svetu na celu sa onim smradom sto pokusava da unisti evropski fudbal.

florentino-just-think.gif

btw, katalonska stampa se sad bavi time, sta ce Partizan da odigra i koliko je Barsa u celoj sprdacini dobra. 

Zeljko mora preko Brojiloge da jebe mater kome god, sramotna je kazna od dve utakmice panteru. 

Odlično smo prošli. 

Za Pantera se znalo da će da najebe, kao i za Lesora. 

Jedino bolje je bilo da su dobili po jednu utakmicu. 

Panter nece igrati ni cetvrtu u Beogradu, tu bi eventualno docekali Lesorta.
Mi moramo da iskoristimo njihovih -Dek i -Jebusele uz rovitog Tavaresa sa kojim Smajli moze da igra, kao sto je i pokazao.
Punterov napadacki output, misljenja sam, mozemo nadomestiti u Naneliju, Avramovicu i Andjusicu (YOU ARE HIM!).

U svakom slucaju mislim da na energiju sa tribina, nivo samopouzdanja i momentum koji je trenutno kompletno na nasoj strani apsolutno imamo cemu da se nadamo u trecem mecu.
Eventualni cetvrti, opet bez Pantera, bi bila prilicno stresna utakmica.

Posle svakog faula momentalno im se unositi u facu, Tavarešu pogotovo, taj je rovit da pukne.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout