Milošica Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Nije toliko teško tvitovati ovo jutro nakon meča. Jebiga, kapiten, sedne na ruku i napiše tvit. Govnar. 2
kud u maglu Simoviću Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 3 minutes ago, Shan Jan said: "Moj grub faul koji je izazvao njihovu eksploziju..." U prevodu ja fin oni govno. Da je rekao da su ga emocije savladale i da je preterao pa ajde, ovo izvinjenje nije. zar nije rekao za katastrofu koja je usledila nisam expert za egleski 3
Milošica Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 (edited) Nije toliko to ni bitno, već smatram da to njegovo javljanje uopšte nema težinu. Razumem zašto se javio, ali sigurno zbog toga neću imati bolje mišljenje o njemu. Edited April 28, 2023 by Milošica 1
Moonwalker Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 (edited) 12 minutes ago, Shan Jan said: "Moj grub faul koji je izazvao njihovu eksploziju..." U prevodu ja fin oni govno. Da je rekao da su ga emocije savladale i da je preterao pa ajde, ovo izvinjenje nije. Kontrola stete. @kud u maglu Simoviću Kad ce da se zna ko i koliko ce da robija? A taman se ponadah novoj '92. Mislim jos se nadam. Edited April 28, 2023 by Moonwalker 1 1
Frank Pembleton Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Kolege svratio sam da vam izrazim podršku.Ali ozbiljno.I da kažem da je Željko Obradović zaista majstor, sa onim "spuštanjem lopte".Veliki majstor, veliki čovek.....shiit has hit the fan. 3 2
MocaVukotic Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Este culi sta je zeljko rekao, da se prica samo o kosarci i da im ne fali dlaka s glave kad dodje. Doprinesite relaksaciji 2
Milošica Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 @Moonwalker Do večeras će se znati najkasnije. 1
kud u maglu Simoviću Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 1 minute ago, Moonwalker said: Kontrola stete. @kud u maglu Simoviću Kad ce da se zna ko i koliko ce da robija? A taman se ponadah novoj '92. Mislim jos se nadam. rekli su da će se oglasiti u roku od 24 sata polako, još malo da legne zavsi sa koliko suspenzije ćemo se izvući iz ovoga(naravno i danteova povreda). ja verujem da će nam ovo dodatno boostovati timski duh koji je ionako na maxu, što se videlo sinoć musketari 3
Popular Post April Posted April 28, 2023 Popular Post Posted April 28, 2023 Još uvek sam sav popišan. Upropastili su nam trijumf, govna španska. Navukli su nas kao majmune. KATALONIJA REPUBLIKA! 1 9
SNARC Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Znaju govnari da ce uskoro da zaseda komisija pa se sad, kao Zaza Gabor, napravio na tetku kojoj se, eto, desio picvajz. Govno - govna. 1
MocaVukotic Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Daj da predvidimo sta nas ceka u trecoj. Recimo da ce partizan biti bez pantera, lesora i povredjenog exuma, a oni recimo bez deka i jabuselea, ali sa oporavljenim tavaresom. Moze li arena da kompenzuje kratak roster? Da, verovatno ce da nas otkinu 1
Lancia Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 Navodno ce Real kao kraljevski klub najostrije da kazni vinovnike incidenta. Ceka se odluka Evrolige. Kao i u slucaju fudbalera Valverdea, koji je nokautirao igraca Viljareala posle utakmice na parkingu, kazne ce verovatno uslediti za vreme godisnjih odmora. Kraljevski, kao i uvek. 1
cedo Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 (edited) kako poarje nije iskljucen kada je bio u terenu, ne i u 5 na terenu ? + ledej nas izgleda spasio sto se nije tukao, a bio u igri Kada su sudije pregledale snimak haosa, isključile su iz utakmice sve igrače osim dvojice Realovih – Serhija Lulja i Poarjea, te Partizanovog Ledeja. Da je i on isključen, Partizan ne bi imao aktivnog igrača pa bi sudije morale da dodele pobedu zvanično Realu, iako su crno-beli u tom trenutku vodili 95:80. Edited April 28, 2023 by cedo
napadaj Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 https://sportklub.n1info.rs/kosarka-euroleague-22-23/vesti-euroleague-22-23/sta-ceka-aktere-tuce-od-tri-meca-do-cetiri-godine/ Prema pravilima Evrolige postoje dva vrste povrede pravila: teži i lakši, a ono što se dešavalo u prestonici Španije sigurno spada u ovu prvu grupu. Kao teži prekršaji se navode fizički napad koji dovodi do prekida utakmice, pretnje i vređanje, kao i ponašanje koje vodi do nasilja. Najveća kazna je suspenzija iz Evrolige na četiri godine. Blaže su one koje iznose od godinu dana zabrane, do suspenzije na tri ili više utakmica u zavisnosti od procene kakav je bio stepen prekršaja. Košarkaši koji su učestvovali u tuči mogu da budu kažnjeni novčano od 30 do 280 hiljada evra. Nije dobro. 1 1
BWA Posted April 28, 2023 Posted April 28, 2023 1 hour ago, goofs said: Ali naši rezervisti su svi klinci, srčani, ali izuzetno vruće glave. Trifa, Alen, Tristan, Avram, nastao bi incident mnogo brže i možda još ekstremnije. Otpriliie bi samo pet Milenka Tepića završilo ono sinoć bez šorke. Naši rezervisti su izgubili prednost od 25 poena za tipa 5 minuta protiv FMP-a. 1
Recommended Posts