Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted

ako mislite na lucica, sa njegovim zdravstvenim biltenom on je je tamo gde mu je najbolje da bude. nije ni on vise mlad.

• +1 1
Posted
12 hours ago, BWA said:

Samo naprijed Vučiću

Ispravio

• +1 2
  • Tužno 1
Posted

Ostoja kaze da je pozivnica bila 500000 evra. To i nije neka cifra za nas. Sestomesecna stipendija za nekog prosecnog igraca. Zelimo bombe. Bombeeee

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Al se Ostoja nasrao majko mila. 

• +1 1
Posted

Najavio je "najzvučnije pojačanje na najvažnijoj poziciji", ako pretppstavimo da je to plejmejker baš me zanima kako će Robija to sve da posloži. 4 jaka Amerikanca + Madar, Aleksa i Anđušić.

Posted

ako neko zna da rotira i radi sa velikim budžetima, to je želimir

Posted

pevalo se u ivanjici, pevaće se i večeras u nišu, a i u areni kad dođe vreme za to

nego na koga li je ostoja mislio? kec ili petica, ja cenim peticu, pošto vidim da maleni balša dominira u letnjoj ligi pa me ne bi začudilo da zabode nba ugovor ovog leta

kad se uopšte završava taj cirkus od lige tj. kad klubovi potpisuju igrače odatle

Posted

Prije na keca.

Pod uslovom da Lesor ostaje.

Posted

Možda je mislio i na sponzorsko pojačanje. To je Ostojin sektor pošto je uspešan privrednik. 

Posted
1 hour ago, theanswer said:

Al se Ostoja nasrao majko mila. 

23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pevalo se u ivanjici, pevaće se i večeras u nišu, a i u areni kad dođe vreme za to

Oni koji žele da dolaze da iskale bes, da protestuju protiv nekog drugog kluba, protiv neistomišljenika i protiv države koja ulaže u sport, moraće da potraže drugu dvoranu", istakao je Mijailović.

• +1 1
Posted (edited)

Ovaj je pouzdan, a i @Geo je pominjao Papapetrua.

Bomba, bas ono sto nam treba.Cak bih rekao vise nego plej i centar(ako ostane Lesor).

3/4 sa odlicnim sutem, a uz to cepa i dobru odbranu.

Edited by Milošica
  • +1 1
Posted
6 hours ago, Joe D said:

ako mislite na vucica, sa njegovim zdravstvenim biltenom on je je tamo gde mu je najbolje da bude. nije ni on vise mlad.

Ispravio

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...