J.R. Cash Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 14 hours ago, cedo said: barcelona je zakatancena na 3. mestu, bez obzira na rezultate u poslednjem kolu Barsa ima bolji medjusobni od Reala, vrlo je moguce da zavrse drugi. Real moze da bude i prvi i treci, verovatno ce da zapnu u Tel Avivu.
J.R. Cash Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Moja greska, ipak Real ima bolji medjusobni od Barse. Ne znam sto sam se istripovao da je drugacije. 1
az67 Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 (edited) Nema bolji međusobni, u Madridu je pobedio u produžetku, to se ne računa u koš razliku. Ako Barselona pobedi, a Real izgubi: 1. Olimpijakos 2. Barselona 3. Real Ako Real pobedi, a Olimpijakos izgubi: 1. Real 2. Olimpijakos 3. Barselona U ostalim slučajevima: 1. Olimpijakos 2. Real 3. Barselona Olimpijakos-Baskonija Makabi-Real Barselona-Valensija Edited April 8, 2023 by az67 2
cedo Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 35 minutes ago, az67 said: Nema bolji međusobni, u Madridu je pobedio u produžetku, to se ne računa u koš razliku. Ako Barselona pobedi, a Real izgubi: 1. Olimpijakos 2. Barselona 3. Real Ako Real pobedi, a Olimpijakos izgubi: 1. Real 2. Olimpijakos 3. Barselona U ostalim slučajevima: 1. Olimpijakos 2. Real 3. Barselona Olimpijakos-Baskonija Makabi-Real Barselona-Valensija nisam znao. hvala znaci mali navija za partizan
Filozof manijak Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 (edited) . Edited April 8, 2023 by Filozof manijak
J.R. Cash Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 42 minutes ago, az67 said: Nema bolji međusobni, u Madridu je pobedio u produžetku, to se ne računa u koš razliku. Samo sam pretrcao rezultate, nisam video da je bio produzetak.
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2023 Popular Post Posted April 8, 2023 gledajući snimak hladne glave, dva događaja se sama nameću kao ključna za preokret cele sezone hronološki, trica nanulice kojom smo slomili efes i dve nedelje kasnije e tad se upalila mašina 15
Lancia Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Iz koje price je ovaj Dejan Andjus, sto govori da Zeljko Obradovic nema pojma o kosarci i treniranju?¿ 1
Recommended Posts