cedo Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 sad gledam tabelu i ... barcelona je zakatancena na 3. mestu, bez obzira na rezultate u poslednjem kolu ako ne zelimo njih znamo? sta nam je ciniti al opet to sesto nam je najverovatnije i ne zavisi samo od nas
kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 2 minutes ago, Profesionalac said: I šta kažu ljudi, ovaj format mnogo zajeban ne znaš ti
Facundo Orellana Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Kako je imati, pa nemati Sa pravim trenerom i dizanjem forme u pravom trenutku. Opet je jako teško ući i u 8, a tek u 4. 2
J.R. Cash Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 1 hour ago, Milošica said: Koja emocija Samo Cacak 1
shimpu Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Egzum izjavio kako uvek navija za Novaka, osim kad ovaj igra protiv Troickog 4
shimpu Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Znali smo da ce utakmica protiv Monaka biti odlucujuca, pa smo namerno doveli njihova dva bivsa igraca Andjusica i Lesora.
shimpu Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Sad kad se sve malo sleglo, hajde da analiziramo sinocnu utakmicu. Odlican forhend pantera, behend papapetrua, malo egzum da povede racuna o duplim servis greskama. Lepo smo ih brejknuli
shimpu Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Najvise mi je drago zbog izjave Novaka Djokovica kad je priznao da je navijao za nas protiv FMP-a
Djolle Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 Sad gledam statistiku, Eksum 2 poena uz 4 izgubljene lopte, Lesor 4 poena i opet smo uspeli da dobijemo Monako u gostima... Inače samo bio miran tokom utakmice, nekako sam bio siguran da dobijamo čak i kad su poveli onom trojkom Motejunasa. Pitao sam se u završnici, što ne menja Pantera kod ovih odbrana-napad izmena, ali izgleda je hteo da bude siguran da Panter bude na partketu za odlučujući napad, kad je taj napad krenuo znao sam da će da ubaci tu svoju trojku iz driblinga i to je bilo to. Odlična sezona u EL, posle 4-9, Partizan je na 15-5 u nastavku. U 4 uzastopne utakmice sa prva 4 tima na tabeli - 3 pobede, fenomenalan rezultat. Nismo bez šansi u plejofu ko god da bude protivnik, a najverovatnije će to biti Barselona, osim ako ne izgubimo od Grka kako bi odabrali Real. 7
kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 1 hour ago, Djolle said: osim ako ne izgubimo od Grka kako bi odabrali Real. ubeđen sam da šanse za tako nešto nisu ni teoretske mi tu idemo na pobedu, a drugi nek se poređaju kako im volja 7
Ted Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 (edited) nakon odgledanog snimka, moram da kažem da sam fasciniran partijom Avramovića. ali i Smajlagića. Avram je izgledao kao da je zmenio telo sa Egzumom. a Smajli kao Lesor koji je počeo i trojke da pogađa Egzum i Lesor su bili daleko ipod svog nivoa/proseka, ali sad smo videli da ima ko da odmeni, odnosno da i pod tim uslovima može da se tuče u gostima top8 ekipa šta reći, imali smo seriju Efes, Oly, Real, Barsa, Monako, izašli sa 4-1, od čega dve pobede u gostima. zasluženo smo u top8, pošto očigledno tamo i pripadamo Edited April 8, 2023 by Ted 8
kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 te dve trojke smajli age su nepravedno zapostavljene(naspram one panterove), a razbile su ih više nego išta sinoć izmišljeni poeni na koje nisu računali da se mogu dogoditi, i svaki sledeći put kad god bi se digao na šut za 3 neko od njihovih je iskakao i sledio je pas i lagana egzekucija 1
Ted Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 (edited) Smajli je pogodio još jednu trojku, ali je sudija svirao faulu u napadu igraču (ne saćam se kom, možda baš Avramu) koji je probio do reketa i vratio loptu Smajliju koji je bio na trojci.....Smjali je ipak opalio i ušla je kao kap Edited April 8, 2023 by Ted 2
Kreator Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ubeđen sam da šanse za tako nešto nisu ni teoretske mi tu idemo na pobedu, a drugi nek se poređaju kako im volja Željko nije kalkulator, Željko je maestro trenerski. Da nas čekaju Boston Seltiksi ako dobijemo PAO, Željko ide na pobedu kao da ga čeka Spartak Subotica. Navijači i novinari neka kalkulišu, Željko i ekipa će da rade i dalje svoj rudarski posao. Sve do kraja sezone. 3
Recommended Posts