Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

24 minutes ago, cedo said:

bas sam se pitao gde si :D 

Uvek tu.

• Replies 12.3k
  • Views 688.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

• Popular Post

giphy.gif?cid=2154d3d7d9034c2a9eb3a2b505

• Popular Post

Ovo je sve normalno..

Just now, Ted said:

ko meni kad počinje novi Božićni film na Divi

Nikad, ali nikad ne bi rekla da ti gledas bozicne filmove na Divi :D

5 minutes ago, garmonbozia said:

giphy.gif

E šta ima?

Ako Makabi, Fener i mi pobedimo u zadnjem kolu:

međusobni dueli su svima 2:2, a u koš razlikama iz tih 4 utakmica Makabi najlošije stoji (odvalio ih je Fener 15 u Instanbulu, a izgubio 4 u TelA), po tome Fener 5. Mi 6. Makabi 7.

Ukoliko izgube Fener, Makabi i Mi, a Žal i Baskon dobiju, onda 5 kluba ima isti broj pobeda/poraza,

mi i Baskonija 5:3, Makabi 4:4  Žal i Fener 3:5  - Fener je lošiji sa Žalgirisom i Fener bi u tom slučaju ispao

Zek ladovina i Aleksa paljevina, jin i jang jbg, tako mora biti. Kevin kapiten, Smajli odlican, i moram da pomenem i Papu koji je dao trojku kad smo okretali -10 pa jos jednu bitnu u 4/4. Dante odigrao najgoru utakmicu do sad, ali oprastamo mu.

• Popular Post

• Popular Post

divnoća od osećaja, kao da je 31.12.

a nije da nisam verovao od samog početka(što se može videti i na ovom topiku)

hvala svima, željku, ostoji, kumu vladi, ćoravom špancu, tegiju, aleksi, yamu, anđuši, nanulici, danteu, grčkom zagorcu, kapiten panteru(verovao sam u njega i kad je proglašavan divljakom), kotežancu, trifketu, tristanu, balši, zeku, matijasu, điđiju, brozu, jovanoviću i @Milosh76 na fantastičnom anti jinxu

ljubim vas sve hiljadu puta

kako je cilj sa početka sezone dosegnut, idemo na novi

uzdam se da smo zajebani ko kratko ćebe, a i želimirova statistika nam nekako ide u prilog

e

neka gori kaunas

🔥

Edited by kud u maglu Simoviću

Ja nisam corav :sad:

zoc-815x458.jpg

Beše Panter rešio trojkom neke Francuze u gostima igrajući za onu stranu brda? Fino mu radi kvačilo na galskom tlu

11 minutes ago, Milošica said:

zoc-815x458.jpg

spacer.png

Koja emocija 

I šta kažu ljudi, ovaj format mnogo zajeban :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout