J.R. Cash Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 24 minutes ago, cedo said: bas sam se pitao gde si Uvek tu. 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted April 7, 2023 Popular Post Posted April 7, 2023 Ovo je sve normalno.. 8 6 3
Midžeta Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Just now, Ted said: ko meni kad počinje novi Božićni film na Divi Nikad, ali nikad ne bi rekla da ti gledas bozicne filmove na Divi 1
J-♣ Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Ako Makabi, Fener i mi pobedimo u zadnjem kolu: međusobni dueli su svima 2:2, a u koš razlikama iz tih 4 utakmica Makabi najlošije stoji (odvalio ih je Fener 15 u Instanbulu, a izgubio 4 u TelA), po tome Fener 5. Mi 6. Makabi 7. Ukoliko izgube Fener, Makabi i Mi, a Žal i Baskon dobiju, onda 5 kluba ima isti broj pobeda/poraza, mi i Baskonija 5:3, Makabi 4:4 Žal i Fener 3:5 - Fener je lošiji sa Žalgirisom i Fener bi u tom slučaju ispao 3
Lord Stef Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Zek ladovina i Aleksa paljevina, jin i jang jbg, tako mora biti. Kevin kapiten, Smajli odlican, i moram da pomenem i Papu koji je dao trojku kad smo okretali -10 pa jos jednu bitnu u 4/4. Dante odigrao najgoru utakmicu do sad, ali oprastamo mu. 2
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted April 7, 2023 Popular Post Posted April 7, 2023 (edited) divnoća od osećaja, kao da je 31.12. a nije da nisam verovao od samog početka(što se može videti i na ovom topiku) hvala svima, željku, ostoji, kumu vladi, ćoravom špancu, tegiju, aleksi, yamu, anđuši, nanulici, danteu, grčkom zagorcu, kapiten panteru(verovao sam u njega i kad je proglašavan divljakom), kotežancu, trifketu, tristanu, balši, zeku, matijasu, điđiju, brozu, jovanoviću i @Milosh76 na fantastičnom anti jinxu ljubim vas sve hiljadu puta kako je cilj sa početka sezone dosegnut, idemo na novi uzdam se da smo zajebani ko kratko ćebe, a i želimirova statistika nam nekako ide u prilog e neka gori kaunas 🔥 Edited April 7, 2023 by kud u maglu Simoviću 13
Mindaugas Žukauskas Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Beše Panter rešio trojkom neke Francuze u gostima igrajući za onu stranu brda? Fino mu radi kvačilo na galskom tlu
Profesionalac Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 I šta kažu ljudi, ovaj format mnogo zajeban 1
Recommended Posts