Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

A ako Fener izgubi i Žalgiris, Baskonija i mi pobedimo, Fener ispada :D

• Replies 12.3k
  • Views 688.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

• Popular Post

Cestitke za top8

Moram reći da sam vrištao na Pantera da uzme ceo onaj napad i reši trojkom, pa šta bude, i tako i bi

Da ne bude da nisam znao ko ce da porobi.

Screenshot 2023-04-07 at 23.17.13.png

Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Moram reći da sam vrištao na Pantera da uzme ceo onaj napad i reši trojkom, pa šta bude, i tako i bi

I meni je drago što se nije neko zabio i izgubio loptu, jbg, za to je doveden i tako se rešava.

2 minutes ago, J.R. Cash said:

bas sam se pitao gde si :D 

1 minute ago, Milosh76 said:

Cestitke za top

Nije top nego parni valjak

Screenshot_1.jpg

• Popular Post

Знао сам да ће нам она Басконија за нешто доћи главе, само нисам баш очекивао да ће то бити пето место :D

Браво свима, ово је сад већ озбиљна форма, верујем да би све ове екипе из врха да нас избегну ако је могуће.

Da nismo onda izgubili od Baskonije ne bismo pratili rezultate Cukarickog i TSC-a. Baskonija je kriva za sve

• Popular Post

Hriste bože raspeti i sveti

Naš Partizan u top8 leti

Leti preko sudije albanca

Sudije hrvata i sudije španca

18 minutes ago, 1n54jd3r said:

Kako ide sad matematika? Ne mozemo ispod 7. i ne bolje od 5.?

Tako nekako.

Čestitke momcima, čestitke Željku i stručnom štabu, ovo je vrhunski uspeh! Vratili smo se na veliku pozornicu evropske klupske košarke u velikom stilu! :ziga: Institucija! :ziga:

Kad Željko gostuje u jutarnjem programu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout