Lancia Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 2 minutes ago, 1n54jd3r said: Kako ide sad matematika? Ne mozemo ispod 7. i ne bolje od 5.? Izgleda opet na Monako.
garmonbozia Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Just now, Lancia said: Izgleda opet na Monako. Teško. Moraju i Fener i Makabi da izgube i mi da pobedimo. al koga briga, dajte real da se igramo
Ted Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 2 minutes ago, 1n54jd3r said: Kako ide sad matematika? Ne mozemo ispod 7. i ne bolje od 5.? tako, sad zavisimo i od drugih rezultata. mislim da je za 5. mesto potrebno da gube i Makabi i Fener i da mi, naravno, dobijemo poslednju. ako završimo egel sa Makabijem i Fenerom, bićemo 7. pošto smo u toj grupici na poslednjem mestu, zbog koš razlike valjda
shimpu Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Gde god da igra Novak Djokovic pare za porez sa racuna ne skida
Popular Post BWA Posted April 7, 2023 Popular Post Posted April 7, 2023 Ovim putem poručujem menadžmentu kluba da su učinili strašan posao. Ja sam se trudio da to predstavim, između ostalog i na ovom forumu, te se nadam da će me nekad, negdje, između redova i pomenuti. Marketing, marketing i samo marketing. 9 1
Midžeta Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Evo ga Djovak, gotivim ga, ali je nekad megasmarac i megabacač 1
Lancia Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 1 minute ago, garmonbozia said: Teško. Moraju i Fener i Makabi da izgube i mi da pobedimo. al koga briga, dajte real da se igramo Ja gledao samo ukupnu kos razliku, gleda se medjusobni skor?¿
cartman Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Dobra stvar je što će sve znati pre nego mi počnemo našu utakmicu. Pa onda ili lagana utakmica bez opterećenja ili bambergovanje Grka za 5 mesto
ToniAdams Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 sta ce biti ako budemo imali isto pobeda ko ciganini 1
garmonbozia Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 1 minute ago, Lancia said: Ja gledao samo ukupnu kos razliku, gleda se medjusobni skor?¿ Aha, pravi se mini tabela između timova koji imaju isti rezultat 1
Mindaugas Žukauskas Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 Preludi ste grobosi, alal vera Dobro je da sam kupio ovaj paket 1 4
Ted Posted April 7, 2023 Posted April 7, 2023 (edited) u slučaju naše pobede nad Panatinaikosom: - ako pobede i Makabi i Fener mi smo 7. i idemo na Real (možda i Barsu) - ako izgube Makabi i Fener mi smo 5. i idemo na Monako - ako Makabi i Fener ostvare jednu pobedu i jedan poraz, mi smo 6. i idemo na Barsu (a možda i Real) jedino nisam siguran kako Real i Barsa stoje međusobno, jer je moguće da budu poravnati Edited April 7, 2023 by Ted 1
Recommended Posts