Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Cestitam mucacosi :D

• Replies 12.3k
  • Views 688.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evropski Seltiksi.

Zmaj udara repom.

Hvala ćelavom za svaki minut Džejmsa u ovoj utakmici!

1 minute ago, J-♣ said:

p o r o d i s m o    o v o     :hail:

Da, jbg, previse je bilo lakih ulaza u reket od strane Monaka, morao je Partizan ranije da obezbedi pobedu. 

Zekova pobeda, alal vam cufte svima, trebalo je ovo izdrzati, daj sad bilo koga, daj barsu bole me kurac

🖤🖤🤍🖤🤍🖤🤍🤍🖤🤍

panter kad treba

• Popular Post

Idemo radimo. Ledej i panter u zavrsnici hladni kao tastina dusa, svaka cast svima, aleksa lud ceo mec... 

Iznimno mi je drago sto nismo u situaciji da mec sa grcima u poslednjem kolu odlucuje

ma plitak potok bukv, cak ni baksuz nolo nije uspeo da im pomogne :fantom:

a nolov mali je grobar.

Kako ide sad matematika? Ne mozemo ispod 7. i ne bolje od 5.?

• Popular Post

nista ovde jos nije gotovo, treba u sledecem kolu da izgube zalgiris, alba, baskonija, totenhem hotspur, milvoki baks, dinamo bukurest, martina navratilova i plavi takmicar u slagalici na rts-u pa tek onda mozemo da slavimo plasman u top8...idemo grobariiii....gde god da igra PARTIZAN sve redom kida

Cestitkeeeeeeeee

ciljano nisam gledao, da ne bi završio u kuhinji i jeo u kasne sate. sad ću da odgledam lagano

bravooooo!!!! sva moja očeivanja su prevaziđena debelo u pogledu ove sezone u EL

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout