Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

• Replies 12.3k
  • Views 693.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

E to je već nešto :D

Canak da cepa, Zoc da plete :D

Edited by Plajvi

Koji canak?

nenad

:covid19:

5 minutes ago, BWA said:

Koji canak?

To, to.

Šumadijsko-vojvođanski melos.

Budžet Republike Srbije danas je bogatiji za milion evra, vidim da još nikoga niste potpisali  :Jova:

Edited by Nikodije

Ne trci pred rudu, jos nije kraj radnog dana :fantom: 

12 minutes ago, Nikodije said:

Budžet Republike Srbije danas je bogatiji za milion evra, vidim da još nikoga niste potpisali  :Jova:

Potpisuje sutra jedan za 2 miliona, tako da današnji dan gubi na značaju.

• Author

Dakle, imamo: 

Bekovi: Madar, Avramović, Panter, Eksum, Anđušić

Krila: Naneli, Trifunović, Glas (Eksum)

Visoki: Ledej, Smailagić, Vukčević, Koprivica, (Lesor)

Uz pretpostavku da Lesor potpiše očekujem još jedan potpis

Ja jos dva - cistog keca i jos jednog visokog.

Inace, pozdravio nas Rade u srceparajucem oprostajnom intervjuu, koliko god kose da mi je opalo dok je brljavio po terenu - hvala Rade, i srecno! :wub:

33 minutes ago, Nikodije said:

FCF1E16F-2BD0-463B-B7C2-676D326242B9.thumb.jpeg.79203e1f15787b508d8e6d35cd95b78c.jpeg

Nedostaju nam još 4 miliona da se pošibamo u ABA a u EL šta bude, bude.

Nadam se da će strukture kluba obezbijediti neophodna sredstva.

Šalu nastranu na stranu, meni je ok vaš koncept. 6 milionskih stranaca + 6 Srba, od čega 4 mlada. To je bolje nego ovo kako razmišlja naš gm koji je na putu da skrpi tim od 12 mediokriteta, bez ijednog mladog igrača.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout