ZokiAsov Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 2 minutes ago, garmonbozia said: Neće valjda Oly izgubiti ovo jbt Trude se prilicno
BWA Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 Nego, stekao sam utisak da su nas sudije pogurale u nekim ključnim momentima.
SNARC Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 3 minutes ago, BWA said: Nego, stekao sam utisak da su nas sudije pogurale u nekim ključnim momentima. Onaj Kampacov cetvrti faul...to je skandal.. A ovi se kurvaju, kao da oboje hoce da izgube 1
Lord Stef Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 Brat Vezenkov! In before nam utrpa 30 u sledecoj 1
J.R. Cash Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 15 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Da se Zeljko nije zajebavao sa pocetnom petorkom islo bi preko stotke. Ali dobro, nauci ce valjda jednom.. Sigurno je bio presrecan kad je gubio 17 razlike. Imao ih je tacno tamo gde ih je hteo. Prelepi bugarski MVP nam donosi znacajnu prednost i nad Zalgirisom. 2
Jimmy Kowalski Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 2 minutes ago, J.R. Cash said: Sigurno je bio presrecan kad je gubio 17 razlike. Imao ih je tacno tamo gde ih je hteo. Prelepi bugarski MVP nam donosi znacajnu prednost i nad Zalgirisom. Zeljko ce biti srecan kad uzme titulu. Do tada, keep calm and trust him.. 2
luks Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 24 minutes ago, garmonbozia said: Bukvalno ne znam koga da izdvojim. Aleksa vrhunska odbrana, super je bio i u napadu Panter odigrao kapitenski celo drugo poluvreme Naneli zapaljen Smajli odmenio Ledeja celu četvrtu četvrtinu Lesor maltene bez izmene hvatao bitne skokove i dao sva bacanja Ledej u prvom poluvremenu maltene sam preokrenuo tok utakmice Exum razigravao kao mator Kako je krenuo potop, mislio sam ode sve u tri lepe, ali vrhunska energija i smirenost su vratili utakmicu u pravi tok. Svaka čast igračima i stručnom štabu. Uroš... 1
garmonbozia Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 (edited) @Lord Stef Makabi Edited March 16, 2023 by garmonbozia 1
lord_s Posted March 16, 2023 Posted March 16, 2023 Nemam reci zato sto nisam gledao, cim zatvorim posao moram pogledati snimak Jos necu poceti da se lozim, jos necu poceti da se lozim, jos necu poceti da se lozim 2
Recommended Posts