Profesionalac Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Čekamo @Milošica da izradi natalnu kartu. Ladno liku sutra rođ. bolje da su sačekali još par sati i da objavu potpisa vežu uz čestitku
BWA Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 (edited) Naneli! Vrlo dobro, vrlo dobro. Ne znam, teško mi je da opišem koliko sam zadovoljan poslovanjem kluba i činjenicom da zahvaljujući pregalastvu svih zaposlenih u KKP danas možemo sebi priuštiti ovakvo kapitalno pojačanje. No, ne treba se previše opuštati. Znamo da nas bočni udari mogu presresti kad se najmanje nadamo. Sjetimo se Trinkijerija. Edited July 13, 2022 by BWA 2 2
Geo Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 5 minutes ago, BWA said: Naneli! Vrlo dobro, vrlo dobro. Ne znam, teško mi je da opišem koliko sam zadovoljan poslovanjem kluba i činjenicom da zahvaljujući pregalastvu svih zaposlenih u KKP danas možemo sebi priuštiti ovakvo kapitalno pojačanje. No, ne treba se previše opuštati. Znamo da nas bočni udari mogu presresti kad se najmanje nadamo. Sjetimo se Trinkijerija. Ocigledno je da ove sezone idu na sve ili nista ..... Naneli je prosle sezone u Makabiju igrao za 500k a nama je prvo trazio 1 milion, valjda se nasli negde na sredini .... 1
shimpu Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Just now, Geo said: Ocigledno je da ove sezone idu na sve ili nista Bolje sve nego nista 8
napadaj Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Sad kad se radost zbog odlaska one štetočine malo smirila, da prokomentarišem i ova pojačanja - blah. Biće petorka stranaca, jebeš to. 1
BWA Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 7 minutes ago, Geo said: Ocigledno je da ove sezone idu na sve ili nista ..... Naneli je prosle sezone u Makabiju igrao za 500k a nama je prvo trazio 1 milion, valjda se nasli negde na sredini .... Ako je tako, odlično. Cca 750k po sezoni je bagatela u ovo vrijeme. I ne mislim da se ide na sve ili ništa. Ovo je stanje, ne incident.
Kreator Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 (edited) U jednom danu rešiš se problema na poziciji 3 i dovedeš vrhunsko rešenje na poziciji 3. Kakav raketni apgrejd ekipe u roku od par sati u jednom danu. Željko, hvala ti! Edited July 13, 2022 by BlackGeorge 1
ZokiAsov Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 4 minutes ago, BWA said: Ako je tako, odlično. Cca 750k po sezoni je bagatela u ovo vrijeme. I ne mislim da se ide na sve ili ništa. Ovo je stanje, ne incident. Takoreci 500 k pre korone. Tolko sigurno vredi zilavko mali 1
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 top 8, a onda izvlačimo iz rukava čačanski spell 1
BWA Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Hoće li sad Dante na 1 a Naneli na 3 ili će Dante biti startna trojka a Naneli bekap?
theanswer Posted July 13, 2022 Author Posted July 13, 2022 Dante će na 1, rekao sam vam, ne slušate me Uzgred, evo video je Žoc nešto u Zagorcu 🤣 1
goofs Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Znači sad ovako Dante, Madjar Pantelija, Avram, Anđušić Njunjuli, brat Glas, Trifa Ledej, Mehmet Fočić Smailaga, Tristan Lesor, Kopriva Deluje kao da se Danilo ni u trećem stintu u Partizanu neće naigrati.
Nikodije Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 18 minutes ago, goofs said: Znači sad ovako Dante, Madjar Pantelija, Avram, Anđušić Njunjuli, brat Glas, Trifa Ledej, Mehmet Fočić Smailaga, Tristan Lesor, Kopriva Deluje kao da se Danilo ni u trećem stintu u Partizanu neće naigrati. Ne opterećuj se svrstavanjem vaših spoljnih igrača po pozicijama, jer malte ne bilo koja trojica mogu da budu zajedno na terenu, i da tu bude dovoljno šuta, ball handlinga i odbrane. Ovi visoki su još uvek sumnjivi, ali ako svaki od njih napravi 10% napretka vi ste legit top8 kandidat. 1
Recommended Posts