Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Aleksa fino poništio Napier-a

• Replies 12.3k
  • Views 688.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Dante opet igra slabiju prvu smenu. Prvo forsira kroz trojicu umesto da podeli pas u korner iz cega primamo trojku na drugoj strani i na kraju su komotno mogli da mu sude faul na Pangosu.

Ma daj, Pangos igra kolce i kao faul u napadu .

Dante saberi se :isuse:

Prva odbrana Madara i odmah zicer iz pnr-a. Ako ne isporuci u napadu, klupa.

Panter i Dante dve lose odluke kad smo imali napad da odemo na dvocifrenu razliku.

I drugi zicer, rekao bih da je ovo utakmica vise za Aleksu nego za Madara.

Smajli otima skok Madaru a pre toga mu uzmu iz ruke pod nasim kosem.

Ma vadi ovu dvojicu. Pocepase ih u piku.

Edited by J.R. Cash

Jebote što ih drži ovoliko

Ovo nije utakmica za Madara. 

Kakva odvratna utakmica..

Utakmica za kidanje zivaca

Hoce li im jednom dosuditi tri sekunde? Ljudi razmenjuju duple pasove u reketu.

Cekaj bre, kako su priznali ovo?

Bilo je toliko blizu da nisu imali kadar koji dokazuje ni da je izbacio na vreme i da nije. Kako onda menjaju odluku?
Bio je kadar gde je lopta napustila ruku a tabla još ne svetli.

Nismo mogli ništa da pogodimo u ovoj četvrtini, a oni napunili reket. Treba nam bolji protok lopte i šut. Pengos paklen igrač.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Po ko zna koji put ove sezone propustamo priliku da se odlepimo do poluvremena i steknemo kakvu-takvu rezultatsku prednost i kontrolu
Ali dobro, u utakmici smo.

10 izgubljenih lopti majku ti jebem

Kakav festival gluposti na obe strane, retko se gleda ovakav hrkljus u EL. sreca da nismo pod moranjem, pojeo bih televizor jebeni

Mislim da je ovo prvi put da smo ispod 30 poena u 1/2. Ovakva utakmica apsolutno odgovara Milanu..

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout