Ted Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 pa dobro, Ostoja je new-age biznismen za razliku od VV npr, koji su više Jataganac fazon
lord_s Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Ostoje su osnovale i Partizan esports sekciju, molim lepo. U korak sa vremenom. 1 1
Jimmy Kowalski Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 4 minutes ago, BWA said: Bio bi red da ti se Partizanov marketinski sektor oduzi bar kupovinom nove tastature, posto se sigurno izlizala koliko se hvalio njihov predan rad.. 1
johan nagel Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Можда сам се незграпно изразио, свакако мислим на људе који долазе у арену само зато што је ин, па чак и иду на гостовања зато што је ин. Лично знам солидан број примерака за које нисам ни знао да су навијачи Партизана (зато што јелте и нису превелики и иначе не иду на утакмице) а сада су редовни (неки чак и на гостовањима). Ону баш кошаркашку публику која је стално ту је Партизан увек имао они ни нису спорни.
Milošica Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Bio bi red da ti se Partizanov marketinski sektor oduzi bar kupovinom nove tastature, posto se sigurno izlizala koliko se hvalio njihov predan rad.. BWA je Tegi. 1
Orle Zmajević Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 3 hours ago, lord_s said: Iz tog nekog rakursa, najbolja stvar koja se EL dogodila u poslednje vreme, jos ako bi se ugurali u play-off, dve Arene bi bile male, ne bi me cudilo da bi, kao iz topa, napunili neku imaginary halu sa 30k ljudi u cetvrtfinalu 30k bi levom rukom bilo i za ovih narednih par kuci u EL (Oly, Real Barsa) 1
BWA Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Bio bi red da ti se Partizanov marketinski sektor oduzi bar kupovinom nove tastature, posto se sigurno izlizala koliko se hvalio njihov predan rad.. Ako me se sjete, sjete...
BWA Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 (edited) 7 minutes ago, Milošica said: BWA je Tegi. Razlika u godinama između nas dvojice je oko 30 godina. A da mi je idol, jeste. Edit:nemam 80. Edited March 8, 2023 by BWA
villiem Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 3 minutes ago, johan nagel said: Можда сам се незграпно изразио, свакако мислим на људе који долазе у арену само зато што је ин, па чак и иду на гостовања зато што је ин. Лично знам солидан број примерака за које нисам ни знао да су навијачи Партизана (зато што јелте и нису превелики и иначе не иду на утакмице) а сада су редовни (неки чак и на гостовањима). Ону баш кошаркашку публику која је стално ту је Партизан увек имао они ни нису спорни. Nisi mislio lose, to jednostavno tako sve u kompletu ide uz veliki klub a ovaj klub je odavno nesto sto ne pripada samo nama. Kada dodas kvalitet onda valjda atmosfera ide bas visoko. Neke institucije u fudbalu tako opstaju, na velicini i navijacima, neke godine su susne, kada dobro posloze i izkombinuju budu prvaci evrope i sl..
MocaVukotic Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 3 hours ago, lord_s said: Iz tog nekog rakursa, najbolja stvar koja se EL dogodila u poslednje vreme EL bi morala da nadje nacin da permanentno ima partizan i zvezdu u takmicenju, naravno ukoliko ovi ispunjavaju uslove. Onda mogu da se hvale i sjajnom atmosferom a bogami i zanimljivim utakmicama. Nemaju oni bas mnogo toga. 2
Milošica Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 2 minutes ago, BWA said: Razlika u godinama između nas dvojice je oko 30 godina. A da mi je idol, jeste. Edit:nemam 80. Pa ti si znači klinac. 3
Кристофер Лумумбо Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 zanima me koliko je partizan zaradio od ulaznica ove sezone jer su cene bas visoke. skoro sam kupovao nekim trenerima iz slovacke karte i mesta blizu terena rutisnki prodaju za 140E i bile su rasprodate, a to nisu najskuplje karte.
kud u maglu Simoviću Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 14 minutes ago, Orle Zmajević said: 30k bi levom rukom bilo i za ovih narednih par kuci u EL (Oly, Real Barsa) pa jbt u beogradu ima više publike nego na utakmicama 7-8 nba timova
BWA Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 1 minute ago, Milošica said: Pa ti si znači klinac. Pa da. Sinoć sam lijepo pitao da mi stariji članovi objasne neke stvari oko politike, budući da sam izrazito mlad kao i ti. Pa da mi dočaraju kako je to sve izgledalo u godinama kad sam išao u osnovnu. A to je na ovom forumu minus jer je većina forumaša pred penzijom. 1
BWA Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 7 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: zanima me koliko je partizan zaradio od ulaznica ove sezone jer su cene bas visoke. skoro sam kupovao nekim trenerima iz slovacke karte i mesta blizu terena rutisnki prodaju za 140E i bile su rasprodate, a to nisu najskuplje karte. Uh, to je kompleksno pitanje, ali za ono što publika ima priliku da gleda, cijene su utvrđene u preniskom iznosu.
Recommended Posts