Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Uh, Andjusic, bas los faul Pantera.

• Replies 12.3k
  • Views 688.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Ajde vadi ga, nije za ovu utakmcu.

Pozovi andjusica radi ubistva momentuma

Anđušić nas ukanali. 

Matijas je isto kriminalan večeras. 

Dobro, gde je sad faul Lasora?

Belineli omasi trojku uhvati svoj promasaj, onda opet ni blizu opet hvata njihov... zeljko ce da ih podavi

Tako je, Naneli !!!

Mi imamo Andjusu, oni Belinellija..

Да ми је знати због чега нам пуца у колена Жоц са Анђушићем јебеним, свакака секунда његова на терену је трагична, немогуће је да не види то.

Razlika izmedju dva sata je bila najmanje 4 sekunde, posle isteka napada nama je ostalo 2.5. Evropska kosarka.

Just now, johan nagel said:

Да ми је знати због чега нам пуца у колена Жоц са Анђушићем јебеним, свакака секунда његова на терену је трагична, немогуће је да не види то.

Treba mu suta, ali dobri Daca je resio da izvodi roling umesto da poteze. Mnogo je pametnije ovo sto je uradio posle, Madar na dva i cao.

33 minutes ago, Milošica said:

Da li ti deluje da je malo zaštićen?

Meni tako izgleda sada, vruće glave, a ne volim bespotrebno kenjanje po sudijama pa da vidim šta misli kul krastavac.

Rekao bih da ima standardno domacinsko sudjenje, one 50/50 situacije sude njemu u prilog, ali nije drasticno, sto neko rece na finjaka nas krckaju.

Bice ovo na noz do kraja

Uh, 4 beka sad.

Belineli brat

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout