Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

naravno, i juče je bio na utakmici

nadam se da je želimir organizovao timsko gledanje albe večeras, imalo se šta videti

moraće to dobro da se pripremi, potpuno su atipična ekipa, a i školovali su nas u berlinu kao niko, red je da se vrati

Posto nam je pod moranjem, ne ocekujem dobre procente. Znaci, odbrana, odbrana i samo odbrana..

• Replies 12.3k
  • Views 689k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Екстремно је битан сад тај меч са Албом јер би евентуалним трећим везаним поразом изгубили масовно на самопоуздању а тек долазе зајебани противници. Добро је и што су дркнули Ганције да их схватимо максимално озбиљно.

Добра ствар је и што су и Басконија и Валенсија изгубили а следеће коло играју међусобно. Плус Макаби, Жалгирис и Виртус сви имају зајебана гостовања.

9 minutes ago, johan nagel said:

Екстремно је битан сад тај меч са Албом јер би евентуалним трећим везаним поразом изгубили масовно на самопоуздању а тек долазе зајебани противници. Добро је и што су дркнули Ганције да их схватимо максимално озбиљно.

Добра ствар је и што су и Басконија и Валенсија изгубили а следеће коло играју међусобно. Плус Макаби, Жалгирис и Виртус сви имају зајебана гостовања.

šta pričaš crni ti?

Alba igra fantasticnu timsku korasku, najbolju u evropi, jako volim da ih gledam.

Ipak, tu nema toliko talenta za napad ni mogucnosti u odbrani za vrhunske rezultate.

Ozbiljan pristup protiv njih garantuje dobar rezultat. Zvezda veceras nije imala to, sto je nama odlicna opomena.

Alba mora da se dobije a onda i jedna u Italiji.

@kud u maglu Simoviću

Мислим и на дерби јелте. Колико год куп имао најмању важност од свих такмичења, дерби је дерби и ником није пријао пораз па ни играчима. Из серије победа би ушли у три везана пораза али да не размишљамо уопште о томе, мора пасти Алба у Арени.

to se ne dovodi u pitanje

ne sme da se dovodi

:fantom:

nije da nismo znali

:fantom:

Zato i nemamo nijednu akciju. Pop pokrao sve..

:covid19:

96758087-C87C-4D6E-A3BD-109518B993EC.thumb.jpeg.203111f6e854724b5b0b820b90d3dd15.jpeg

davaj tu licencu glikaraaaaa!

spacer.png

I mi imamo excel tabele:

P W L  
Baskonija 6 4 2 44
Partizan 8 4 4 23
Makabi 6 4 2 -10
Valensija 4 2 4 -19
Žalgiris 6 2 4 -37

Bilo bi ekstra fino da Valensija ispadne iz ove skupine :)

Šteta za sinoćnju tesnu pobedu Efesa 

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

96758087-C87C-4D6E-A3BD-109518B993EC.thumb.jpeg.203111f6e854724b5b0b820b90d3dd15.jpeg

davaj tu licencu glikaraaaaa!

spacer.png

u istom tekstu najavljuje opet london lajonse, pariz, rim, dubai, cak helsinki i amstredam, jedva ceka da se rusi vrate.... ali ok, do tada kako sin kaze.

ima da protekne vode i vode, dok se rusi ne vrate

ja i dalje nekontam kako je to gledanje tekme u beogradu smanjilo jaz izmedju nba i evrolige pa sad prati svake nedelje

27 minutes ago, ToniAdams said:

ja i dalje nekontam kako je to gledanje tekme u beogradu smanjilo jaz izmedju nba i evrolige pa sad prati svake nedelje

Pa KKP ne igra odbranu kao sto se ne igra ni u enbea do plejofa

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout