SNARC Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 Nikako da angazujemo neke psihologe, popove, isterivace duhova i vlaske magove da nam nekako rese tu trecu cetvrtinu.
Lord Stef Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 Ovo Klempo Savic opet nesto zasro 100% Paranoju na stranu, gledam ovo zagrevanje, Andjusic muceni sam u dvorani promasuje jedno 5-6 trojki za redom
*edited by mod Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 Just now, Lord Stef said: Ovo Klempo Savic opet nesto zasro 100% Paranoju na stranu, gledam ovo zagrevanje, Andjusic muceni sam u dvorani promasuje jedno 5-6 trojki za redom To obično bude bolji znak nego kad na treningu pre veže dvocifren broj trojki.
Ted Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 ja ne verujem da ovo neko gleda. neiskusno sam kliknuo da vidim ishod, računajući da je pošlo dva sata. a i gledam neku extra seriju. kad ono prekid. i ja sam lud, ne proverava se pre ponoći ovo. ova dva rivala treba da oduigraju još jedan meč u abi i dva finala, aba i kls. to je potencijalno skoro 10 utakmica. u ovakvoj ili sličnoj atmosferi, samo lud čovek bi sve to gledao jel se povredio neko od naših? to je, realno, jedino bitna informacija 1 1
Lord Stef Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 In adr njuz, Brodzianski skoluje Baskoniju, razbise ih u trecoj
garmonbozia Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 20 minutes ago, Milošica said: Koliko normalan topik. Ajde beži sns bubašvabo Jezivo je u šta se pretvore (srednjovečni) muškarci kad gledaju sport. 2 1
cartman Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 1 minute ago, Ted said: ja ne verujem da ovo neko gleda. neiskusno sam kliknuo da vidim ishod, računajući da je pošlo dva sata. a i gledam neku extra seriju. kad ono prekid. i ja sam lud, ne proverava se pre ponoći ovo. ova dva rivala treba da oduigraju još jedan meč u abi i dva finala, aba i kls. to je potencijalno skoro 10 utakmica. u ovakvoj ili sličnoj atmosferi, samo lud čovek bi sve to gledao jel se povredio neko od naših? to je, realno, jedino bitna informacija Tesko da ćemo kls da gledamo.. Makar ne u ovim sastavima. Niko se nije povredio za sada.
ToniAdams Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 12 minutes ago, SNARC said: Nikako da angazujemo pleja
Ted Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 7 minutes ago, cartman said: Tesko da ćemo kls da gledamo.. Makar ne u ovim sastavima. Niko se nije povredio za sada. to mi reci, to me interesuje jedino. kls ne gledam već duže vreme, pa se ništa neće promeniti ni ove godine. prošle godine sam i abu dodao na listu negledanja. poneku utakmicu možda, derbi nikako. izgubio sam interesovanje za derbije u ovoj bolesnoj atmosferi. najiskrenije me ne interesuje rezultat. ni večeras, ni u abi, ni u kls-u.
SNARC Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 8 minutes ago, ToniAdams said: Pa pet crnaca imamo, majku mu..sta ce nam jos i plej, valjda oni znaju stogod kosarke i dovoljni su sami sebi. Ko sto Nemci veruju da ako je covek Balkanac, cime god da se bavi, ume da zavari ponesto, izlepi plocice, zameni karburator na mecki i izgletuje sobu. 4
ZokiAsov Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 Jedino mi zao komentatora sa hrvatske arene, glas mu drhti, srce mu se cepa 2
cartman Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 Mnogo nam znači Papapetru. I zbog rotacija, odbrane i zbog toga što je gomilu ovakvih mečeva preturio preko glave. Neka se oporavi pa da nastavljamo da skidamo skalpove u EL
Milošica Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 25 minutes ago, garmonbozia said: Jezivo je u šta se pretvore (srednjovečni) muškarci kad gledaju sport. Plajvijev metod je najbolji. 2
garmonbozia Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 (edited) Ne mislim da će ovo previše da ubije momentum tima, jedno loše poluvreme i prepotentni govnar Nikolić koji je od početka uništio utakmicu. Dva bitna igrača u rotaciji nedostajala i to je to, nema previše tugovanja. Jebaćemo Fenjer Edited February 17, 2023 by garmonbozia 1
Hele Posted February 17, 2023 Posted February 17, 2023 On 14.12.2022. at 0:12, Hele said: Je l' se ovo "it's coming home" iz naslova teme odnosi na Kup Radivoja Koraća? A jbg, nista ni od kupa bar 2 1
Recommended Posts