Ted Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 (edited) e, najviše čekam utakmicu protiv Cedoli......odvratni su mi, jebu nas večito i prave probleme. konkretno, želja mi je da ih pobedimo sa minimum 30 razlike, a poželjno je i više. ono, da ih odvalimo baš baš druga želja bi mi bila da se ovo oko EL reši za duži period i to na način da aba izgubi značaj u tom smislu. onda bih mogao da gledam EL, a na ova ostala takmičenja da ne obraćam pažnju i ne gubim vreme. mada, realno, onda bi se broj besmislenih takmičenja popeo na 3, što svakako nije dobro. i ova dva su previše. al čisto onako sebično kažem. Edited February 10, 2023 by Ted 1
kud u maglu Simoviću Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 ušao žeksara u teda, za koga navijaš? za cedevitu, za koktu, za kokakolu bi će to sve u redu, samo da se iz niša vratimo sa štitom, a ne na njemu 3
freemason Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Nisam ispratio ništa što se tiče Kupa, koliko stranaca ćemo morati da izostavimo na kraju? Bilo bi fino da nastupimo kao KK Kamerun i kurtališemo se Anđušića
Ted Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 50 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ušao žeksara u teda, za koga navijaš? za cedevitu, za koktu, za kokakolu bi će to sve u redu, samo da se iz niša vratimo sa štitom, a ne na njemu ja sam odavno rekao da gospodin Tedeski, umesto što baca pare na pobačaje od klubova, koje slabo ko prati i koji slabo šta naprave bilo da su u Hrvatskoj ili Sloveniji, treba resurse da usmeri u finansiranje onoga što može da se isplati. recimo kk partizan. iz niš da se vratimo bez povreda, a vazu za cveće/ćup za kaktus ako uzmemo uzeli. kvalitet gospodo, ne kvantitet. ćupove voli da skuplja Ćoki, ali on ima i fabriku za preradu tih materijala, tako da verovatno ima i neku upotrebnu vrednost za njega. 2
smooth.Op Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 14 minutes ago, freemason said: Nisam ispratio ništa što se tiče Kupa, koliko stranaca ćemo morati da izostavimo na kraju? Bilo bi fino da nastupimo kao KK Kamerun i kurtališemo se Anđušića Dva stranca treba da otpadnu. 1
Ted Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 (edited) jedan je Madar vrlo verovatno. drugi može da bude Papa, ako je bolestan povređen jel Tristan domaći? on ima neki dodatak prezimenu, nešto tipa Cikilikis, Kikirikis Edited February 10, 2023 by Ted
goofs Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Tristan je domaci, Panter je takodje domaci, hvala Covicu 3
*edited by mod Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 53 minutes ago, smooth.Op said: Dva stranca treba da otpadnu. Glas i Brodzijanski 2
Ted Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 treba pratiti Službeni glasnik narednih dana. možda počne ubrzano rešavanje demografskih problema. 1 2
bradilko Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 (edited) koji sam je tenkre. dragan a ne vlada Edited February 10, 2023 by bradilko 5
MiddleClass Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 3 hours ago, freemason said: Nisam ispratio ništa što se tiče Kupa, koliko stranaca ćemo morati da izostavimo na kraju? Bilo bi fino da nastupimo kao KK Kamerun i kurtališemo se Anđušića Ovih dana je lutrija na Andricevom vencu, dobice vec neko drzavljanstvo.
Jimmy Kowalski Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 (edited) @bradilko Tenkre i dalabu. Dobro ste se nasli.. edit: Ulete middle nepozvan.. Edited February 10, 2023 by Jimmy Kowalski
Ted Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 43 minutes ago, MiddleClass said: Ovih dana je lutrija na Andricevom vencu, dobice vec neko drzavljanstvo. Luka Vildoški, Hasan Martinović, Matija Lesorski, Janko Papić Petrović 2 2
mozzer Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 15 hours ago, BlackGeorge said: - Limar Gosn Sefe nece da dodje - Sta kazes... Mikula osvesti se pijan si sunce ti lebovo Idemo!!!!. 2
Recommended Posts