Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Lesor do kraja sezone prelazi u pravoslavlje

• Replies 12.3k
  • Views 689k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Just now, lord_s said:

Čisto da može da bude kum i na crkvenom venčanju 

Predivno i nismo morali da secemo struju u Zarkovu i okolini :fantom:

Just now, lord_s said:

pa bolje to nego da pređe u Efes ili Barsu

rutina

Velika pobeda, koliko god da je bilo ruzno. Sto bi reko kums, Fenerbahce je mec lopta.

E sad možemo da se pošibamo za Top 8.

Još Makabi izgubio, idemooo

Do jaja, 13-11, falio je malo papa dont preach da budemo stabilniji, al neka ga nek odmara, zasluzio je. Ajmo fener sledeci... 

12 minutes ago, ToniAdams said:

Balkan ekspres (1983) - IMDb

Bogami, opasna smo škvadra. Dobijamo i utakmice na strani protiv timova od kojih nismo mnogo ili uopšte nismo kvalitetniji.

U odnosu na start sezone, ovo je poezija, ali ima još prostora za napredak.

Raspored nam je sada izrazito težak, ali na muci se poznaju junaci.

Kad je u pitanju posjeta, Evroligu smo odavno osvojili.

Utegao Želimir odbranu. Melje valjak! :cool:

Ekipa igra kako Željko želi, to je to. Sad da klepimo Fener i da pojurimo to 4, mesto. :D

Ono što je neverovatno da i pri ovakvoj dominaciji ekipe, Anđušić je uspeo solidno da me iznervira.

spacer.png

Ledej, Smajilagić i Trifunović nisu trenirali pred meč zbog bolesti. Željko im se zahvaljuje što su uspeli nekako da odigraju večeras. 

Edited by BlackGeorge

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout