Joe D Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 14 minutes ago, Filozof manijak said: pa jeste procvetao u poslednjih 10ak godina, ako se gledaju rezultati naših klubova u Evropi evo, ja ne pratim, koji su to rezultati i koji klubovi su ih postigli?
Filozof manijak Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Eto imamo 2 kluba u LiZi Šampinjona sledeće godine,ovaj sezone. Večiti blizanci već par sezona unazad prezimljuju u Evropi. Poneko od ovih manjih klubova uspe da ne ispadne u prvom pretkolu. Malo li je u odnosu na to kad nam je šampion ispadao iz kvalifikacija za LŠ još u sezoni kupanja. A glavni razlog tome je promena formata takmičenja LŠ i LE i finansijska satisfakcija koja sledi klubovima za učešće u evropskim takmičenjima. I onda pogledaš Ulebovu Euroligu i prsneš od smeha. Tako da ti baš i ne stoji konstatacija da ne bi procvetala košarka i kod nas.
Joe D Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 pa eto, blizanci igraju ligu sampiona, blizanci igrau evroligu, cveta i jedno i drugo, ne znam cemu kuknjava.
Nikodije Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Možete i da osvojite EL, ovaj tim kkp neće pridobiti moje simpatije.
SNARC Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 U qrc krasni...a taman nam je krenulo. Nista, gasi svetla, iskljucuj muziku..pakuj sve..idemo, gotovo. 4
Ted Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 2 hours ago, Nikodije said: Možete i da osvojite EL, ovaj tim kkp neće pridobiti moje simpatije. a ako bi doveli nekoga iz fmp-a (u užem ili širem smislu, nebitno), jel bi kresnula varnica?
*edited by mod Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 50 minutes ago, Ted said: a ako bi doveli nekoga iz fmp-a (u užem ili širem smislu, nebitno), jel bi kresnula varnica? Možda Jankovića? 1
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 spremamo novo ubitačno oružije u napadu na ff 4 2
pbg12345 Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 ko vam je ovaj sto dodaje loptu deluje da bi mogao biti dobar plej od njega
kud u maglu Simoviću Posted February 7, 2023 Posted February 7, 2023 pa čačanin dva glavna aduta u borbi 1
Recommended Posts