Nikodije Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Bravo, pobeda nad ustašama u ustaškom gnezdu vredi duplo, što se mene tiče imate 13 pobeda. 1
Lord Stef Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Sa B92 "Panter pogdja za 86:69 i cini se da ce Partizan pobediti" na minut do kraja. Odrali smo ih u cetvrtoj, jedna od najsladjih pobeda ove sezone 1
Jimmy Kowalski Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 4 minutes ago, garmonbozia said: Vrhunska timska košarka, svako iskočio kad je trebalo, Panter, Naneli, Trifa, Smajli, Grk... Velika pobeda. Zalgiris nam stigao u pravom trenutku. Oni dan manje pauze nemaju svezinu da veci deo utakmice igraju agresivno, mi odlicno pripremili i iskusno priveli mec kraju. Ako dosad nije bilo jasno, sada bi trebalo da bude zasto su dovedeni svi ti iskusni igraci.. 1
Kreator Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 (edited) Bravo Partizane! Čestitke igračima i Željku! Sjajna pobeda! Čak i da se ne plasiramo u final 8 ja sam zadovoljan. Prva sezona posle dugo vremena ... Bilo bi lepo naravno ali nije tragično ni ako ne uđemo. Samo da ne padnemo ispod 11 ili 12 mesta i ja sam zadovoljan. Aba ligu da osvojimo i mojoj sreći nema kraja. Edited February 3, 2023 by BlackGeorge 1
cedo Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 8 minutes ago, April said: Ovo je pobeda Bravo Nije samo pobeda. Mnogo vazna pobeda. Ako pogledas tabelu i tko je unutar jedne pobede sa nama te medjusobne rezultate. I dalje je cupavo posto imamo sve ove iz vrha u rasporedu do kraja, ali ako igramo kao ove poslednje dve, nema nervoze
bradilko Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 ovo je uvod u ... dobri duh obradovic. uvek cemo ih imati 1
BWA Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 (edited) Nekad je potreban određeni protek vremena da se na parket prenese vrhunski rad u marketinškom sektoru. Jedini propust našeg marketinga ove sezone sastoji se u tome da nismo doveli Kampaca. To je ozbiljan fejl, budući da je imenovani završio tamo gdje nikako nije trebalo. Sve ostalo za jaku devetku. @Ted pratiš li brate? Edited February 3, 2023 by BWA
johan nagel Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Ето колико једна победа у дербију може да донесе на плану самопоуздања. Поезија у првој, другој и четвртој четвртини. Кад одиграмо довољно агресивно и довољно добро у одбрани можемо да се носимо са сваким а са оваквим процентима шута, ни јачи од Жалгириса нам не могу ништа. 2
Jimmy Kowalski Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Sad ovako osokoljeni idemo na pobedu protiv Mege. Nema druge.. 1
cartman Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 Sledeće nedelje Bayern u gostima... Pa Fener i Alba kući. 2/3 puna kapa 2 1
MocaVukotic Posted February 3, 2023 Posted February 3, 2023 KRVOLIPTANJE sjajna utakmica, ovi su zajebani cak i kad su losi kao danas, madar, andjusic i tristan klupa celu tekmu. Mnogo nam je pomoglo prosirenje rostera, cak iako su to samo smajli i aleksa, sad mozemo da se potucemo za taj top 8, ali ako i ne bude nema veze, imacemo 10ak tekmi za pamcenje ove sezone, sto je vise nego u prethodnih 10 godina. Papa dont preach kljucni igrac. Aj sad u minhen.. 5
Recommended Posts