Jimmy Kowalski Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Mi i dalje igramo promenljivo. Kod kuce se nalozimo, u gostima uglavnom bez energije sa izuzetkom derbija. Da li smo zaista podigli nivo igre pokazace sledeca dva gostovanja.. 5
MocaVukotic Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 54 minutes ago, Milošica said: Mnogo jako. Radovao se jebi ga kad je docekao smajlija da pokaze i malo mozga 1
MocaVukotic Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 34 minutes ago, *edited by mod said: Slično je bilo i kada je Trifa vezao trojku i kucanje. Tu se radovao zbog odbrane koja je dovela do kucanja. Valjda su svi shvatli da ne trazi on od njih nista nenormalno. Posvecenost, koncentracija i malo mozga i gledace ga stalno nasmejanog. Dobra osnova je sto svi disu ko jedan. 1
Jimmy Kowalski Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 3 minutes ago, MocaVukotic said: Radovao se jebi ga kad je docekao smajlija da pokaze i malo mozga U pripremi meca Smajilju je sugerisano da fintira Falla kada se izvuce na tri i da onda ide na prodor jer ga ovaj sigurno ne moze ispratiti. Ovog puta nije Fall izasao na njega nego Risacher, ali svejedno odlican protok lopte i nesebicnost na kojoj Zeljko stalno insistira.. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 59 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Mi i dalje igramo promenljivo. Kod kuce se nalozimo, u gostima uglavnom bez energije sa izuzetkom derbija. Da li smo zaista podigli nivo igre pokazace sledeca dva gostovanja.. na poslednja 4 gostovanja smo na 50% ako nastavimo tim tempom u preostalih 6 na konju smo ako iskoristimo meč loptu u kaunasu, minhen će biti plitak potok 2
goofs Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Da, s tim sto je Kaunas jebano gostovanje, ima da grebu, placu i vriste, a sudije da nas suptilno prcaju. 1
Jimmy Kowalski Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Koje bre sudije, Zeljko sa svima ortak
Popular Post April Posted February 1, 2023 Popular Post Posted February 1, 2023 Kakva histerija na tviteru, 'podrška za brata', kurac, palac... Što se mene tiče, podrška za upravu. Ima gde su takvi mandrili poželjni. 11
copkillah Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Ne kapiraju da je negde moralo da se preseče. Ko ga jebe. 3
kud u maglu Simoviću Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 (edited) … Edited February 1, 2023 by kud u maglu Simoviću
Profesionalac Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Video sam tog mentola. Celu pauzu između poluvremena smo strahovali dal će da prazne tribine zbog majmuna. Mislio sam da je shvatio da se žestoko zajebao, jer se prvo dislocirao, ali se lik lagano vratio na svoje mesto početkom 2. pol. 1
*edited by mod Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Žalgiris izgubio, rekao bi da nam to donekle više odgovara. Sad da upišemo prvu pobedu u Litvaniji, prvi put da uzmemo obe pobede u duplom koli i naravno da osetimo komšije.
goofs Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Trenutno je 6 ekipa unutar jedne pobede. Jedna smo mi, od ostalih 5 imamo po 1:1 skor sa Makabijem i Baskonijom i 0:2 sa Valensijom ( ). Sa Efesom cemo verovatno isto imati 1:1, jer samo ludaci pobedjuju u Istanbulu, a sa Zalgirisom, eh...mnogo bitna utakmica. 1
Recommended Posts