Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

6 minutes ago, *edited by mod said:

Sve se slažem. Od trija Trifa, Aleksa i PPP smo danas dobili jednu Aleksinu trojku koju smo skupo platili. Trifinu ukradenu i ne računam, to bi i Đorđije pokupio.

5 minutes ago, ZokiAsov said:

Ne treba zanemariti ni ucinak brata nanelija. Ono je bukvalno dangubic mogao da igra

Ja bih radije da dobijemo utakmicu u kojoj pola tima nece biti napadacki dobri, nego da gubimo kada dajemo skoro 100 poena..

Sto se mene tice, neka do kraja Evrolige dobijamo ovako, nemam nista protiv..

• Replies 12.3k
  • Views 689k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

6 minutes ago, ZokiAsov said:

Ne treba zanemariti ni ucinak brata nanelija. Ono je bukvalno dangubic mogao da igra

Ne vređati brata Dangubu. On ne bi nikad došao drogiran na derbi.

19 minutes ago, ZokiAsov said:

Istina. On je isto ubo random trojku i sa prva dva napada u drugom poluvremenu ih vratio i život.

Sramotni Naneli. Koliko god da se šiljila ona stvar nad Kuruksom nad Nanelijem je trebalo duplo više jer makar duplo manje je i pokazao na terenu od Letonca. 

Gospodin ne igra odbranu a truba u napadu. Pa koji ćeš nam đavo onda? Da nam dominiraš protiv Zadra i Borca?

И заборавих јебену тројку на крају, невероватно како сјебасмо бољи међусобни :isuse:

Neće to biti bitno u konačnom zbiru.

Шта знаш можда баш ми и Цигани будемо осми и девети с истим скором :D

Што се Нанелија тиче није баш да се целе сезоне распада, играо је сасвим коректно с неколико одличних текми али је у последњих месец дана у неком каналу очигледно. Мени је већи проблем Грк луди који је у поменутом каналу од првог дана код нас.

Nedović je mnogo bolje bio čuvan od kada ga je Janis preuzeo. Čak je i poslat na klupu kada nije išlo.

Ako izuzmemo poslednji napad :D

Skoro nikakve su sanse da bas Zvezda i Partizan budu 8. i 9. na tabeli i niko drugi sa istim skorom. Verovatnije je da bude 3, mozda cak i 4 ekipe, u kom slucaju se gleda cela mini-tabela, pa poen-dva gore dole ne cini presudnu razliku.

26 minutes ago, BlackGeorge said:

Sramotni Naneli. Koliko god da se šiljila ona stvar nad Kuruksom nad Nanelijem je trebalo duplo više jer makar duplo manje je i pokazao na terenu od Letonca. 

Gospodin ne igra odbranu a truba u napadu. Pa koji ćeš nam đavo onda? Da nam dominiraš protiv Zadra i Borca?

Igrao je ok veceras. Ne vidim da je momenat da se poliva po njemu.

U situaciji gde nam je svejedno da li ćemo primiti 3, 2 ili 1 poen meni je savršeno ok da taj zadnji šut bude Nedović sa jedno 8m.

Није баш да су скоро никакве шансе ако сад имамо исти скор а до краја ћемо се вероватно ми, они и још пар екипа вртети око те осме позиције. Далеко је од реалног ал може да се

деси.

А има и мало до мерења ћуне с првим комшијом, што нама не би био већи ако смо већ у ситуацији. :D

Screenshot_20230127-235140.jpg

večerašnji jezičak je bio smajli. to što munu egzum/panter, ledej i lesor je za očekivati i normalno je. na to računamo i mi i protivnik, al smajlijevih 7p, 3 ofr i ona ukradena lopta na pola kada je zakucao u kontri. veliku energiju je uneo za tih 10+ minuta koliko je bio na parketu

a nanulica jeste tanak poslednjih 2-3 utakmice al ako se za nekoga ne brinem to je on. plodiće taman kad bude trebalo, nema on više telo koje može da bude na 90%  sedam, osam meseci, al može za dva, tri

a to tek treba da dođe, tamo posle niša

biće sve to kako treba

:fantom:

8 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

večerašnji jezičak je bio smajli. to što munu egzum/panter, ledej i lesor je za očekivati i normalno je. na to računamo i mi i protivnik, al smajlijevih 7p, 3 ofr i ona ukradena lopta na pola kada je zakucao u kontri. veliku energiju je uneo za tih 10+ minuta koliko je bio na parketu

+1

s tim što bih mu uši počupao za ono vraćanje lopte sa zicera nakon čega je istekao napad, a sve u famoznoj trećoj četvrtini u kojoj smo poradjali koševe

ignorišite kepšn molim vas, ali ovo je tehnička greška za Dobrića... Suđenje je bilo pristojno ali ovde su omanuli

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout