Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Koji seronja ovaj vildoza

• Replies 12.3k
  • Views 689.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Isto ko prosli put umesto 10 razlike, 2. Usere ovog argentinca lagano

Ali bre brate iskači, cela hala zna da će šutirati sa pola maltene...:huh:

Papapetru kritičan za sada.

Nismo primili trojku na kraju poluvremena.

Dobijamo ovo..

Da ne bi pomračenje u zadnjem minutu 1/4 dosta bi se lakše disalo.

Dobra zavrsnica poluvremena. Lesor raznosi, sa druge strane nedovic i vildoza... Bez resenja za njih

Dosta smo bolji ali nismo uspeli to skroz da materijalizujemo zbog nekih standarnih boljki

+8 za nas, poluvreme. Dobri smo, možda i pobedimo.

E fala kurcu, najzad odlepljivanje kad mu je vreme. 

Zbog sitnih gluposti nije +15, ali ni Zvezdi ne cvetaju ruže. 

Nerealna je odluka Papapetrua da u trenutku kada smo u naletu odluči da igra 1 na 1 protiv - Lazarevića, i naravno, promaši. A ona je dobar reprezent svih odluka zbog kojih nije komotna razlika. 

Dobrić nas časti, ali Nedović i flouteri ih vade. Vildoza za sad prosečan. Prođe par NBA dodavanja ali onda i izgubi loptu.

Cim nam Markovic ne ubaci par trojki odmah se lakse dise

Sta znam, imam utisak da je morala veca razlika da bude, oni igraju prilicno tragicnu utakmicu ali i mi povremeno jedemo govna

Naneli fino zasrao otvaranje poluvremena...

Rasni suter naneli jebem ga u usta

Naravno s druge strane ovaj seronja preko ruke uz faul

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout