Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Zadrhtala je ruka mladog andjusica

• Replies 12.3k
  • Views 689.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Just now, ZokiAsov said:

Zadrhtala je ruka mladog andjusica

Znao sam da ga nema danas, čim je bila priča o njegovim trojkama u seriji na treningu pred meč.

Nudili se za povratak ali nismo iskoristili.

Valensija najodvratnija i najljigavija ekipa.

Sa ovakvim sudjenjem do sutra ne bi pobedili i da smo dosta bolji od ovog danas.

Na svu muku je krenuo baš igrač sa prezimenom Harper da nas lomi 

A egzum jebeni ne moze slobodno da ubode

Kakav epski promašaj je ovaj Naneli. Uzima pare da se zajebava kod nas. Boli ga tuki. Zaigraže u finišu da se proda negde i to je to.

Igra u napadu nam se sastoji od toga da a) neko opali za tri b) Egzum se zaleti na obruč i nada se faulu c) izgubimo loptu.

2 minutes ago, *edited by mod said:

Igra u napadu nam se sastoji od toga da a) neko opali za tri b) Egzum se zaleti na obruč i nada se faulu c) izgubimo loptu.

D) papapetru igra ledjima dok ne istekne napad

Na gostovanjima muda ko u komarca. Bitno je da u areni skaču sa publikom pola sata.

Jedno od gorih poluvremena ove sezone. Uz berlin mozda i najgore

Kud sad poluvreme, a taman smo se razigrali..

Jebena valensija... Jebena pamesa... 

Opet laprdanje o sudijama dok mi veze nemamo

Suđenje ok, iritantno je što ovi sakču I prenemažu se za svaki odsviran faul. A mi igramo užasno...

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Pustamo dzonsa ne moze da pogodi 10 trojki

Smajli ima pogled mišlju neukaljan

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout