Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Mora se reci da imamo dobro sudjenje, pravo domacinsko.
Na jednu dobru utakmicu Andjusica dodje 10 u kojima ili ne igra, ili ne postoji, ili napravi vise gresaka neko koraka na parketu.

• Replies 12.3k
  • Views 689.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

uvek je lepo videti kad neko odvali baskoniju, pogotovo sutem spolja, gomila siledzija i vanja marinkovic.

1 minute ago, nenad said:

uvek je lepo videti kad neko odvali baskoniju, pogotovo sutem spolja, gomila siledzija i vanja marinkovic.

Cuti, cekaj, vodimo samo 17 :D

Bravo Uroše! 

14 minutes ago, Lord Stef said:

Cuti, cekaj, vodimo samo 17 :D

ovo cak ni vi ne mozete da userete. :)

ovo je trebalo da dobijete preko 30 razlike, neverovatna je kolicina gluposti koje ste napravili.

Edited by nenad

Bravo Uroše, majstore !!!

Ko je bradonja sa tribina koga je kamera fokusirala 2-3 puta veceras?

Au Smajli...

Razbili smo ih. Bravo, čestitke svima!

Edited by BlackGeorge

Lepa pobeda, idemo dalje u valensiju. Iskoristili smo neigranje dva njima bitna igraca, inace bi bilo ovo egal kao u baskiji. Naneli i vukcevic odlicni. 

16 minutes ago, nenad said:

ovo cak ni vi ne mozete da userete. :)

ovo je trebalo da dobijete preko 30 razlike, neverovatna je kolicina gluposti koje ste napravili.

Brate ja sam se opustio tek posle Uroseve trojke za +20, do tad sam sedeo kao na iglama, u strahu da bas mi mozemo to da useremo

Trifa odigrao kao mator, Papa odlican, Lesor standard, kapiten kapitenski. Naneli ni minut, izgleda da je u bas zestokom kanalu

Doktorska partija Pape, najzrelija partija Trife, kapitenska Puntera i standardna fajterska Lessorta. Ostali promenljivo ili neubedljivo.

Moglo je biti stoka razlike da smo malo ozbiljniji tim. Nemam objasnjenje za totalno odsudstvo fokusa bez ikakvog povoda..

Solidno, ni nama ne igraju Koprivica, Naneli i Tristan pa nikom nista.
Idemo u Valensiju po pobedu.

52 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Svaki put kad Andjusa pokusa dodavanje, jedna panda umre..

Bolji ima procenat za 3 nego uspešnih dodavanja. 

Trifa MoM + Janis i one dve trojke Pantera koje su prelomila. Lepo je da smo im vratili, ne računajući derbi, od njih mi je bio najžaliji poraz.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout