Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

I ja bih rekao u ovom trenutku da smo mi blagi favoriti zbog stvari koje si naveo. Opalio bih ti samo +1 ali nemam reakcije :D

• Replies 12.3k
  • Views 689.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Kao sto nasoj reprezentaciji ne lezi brazil u fudbalu, tako i partizanu ne odgovara zvezda u kosarci. Ocekujem poraz, cak sam spreman da dam i 10 eura da ce zvezda da pobedi. Kolika ce kvota biti, zna li neko?

1,10

Nije ti neka zarada

Al znas kako kazu, evro po evro palaca, a tebe voli tvoja ludaca

Nemamo cvrstinu kao tim u svakom smislu da bismo dobili Zvezdu u Pioniru. Mora da se desi velika varijacija suta da bismo tu ukrali pobedu, a mozda ne bismo ni tad.

Ovaj tim je dobar i konkurentan, ali mi sve vreme deluje nedovrsen. Da smo doveli ozbviljnog two way igraca umesto sto smo se kockali s bivsim igracem Nanelijem i da smo doveli nekog kao onaj Smits iz Zalgirisa, bili bismo konkurentni za F4.

Igra li Hauard danas? 

11 minutes ago, Boujee said:

Igra li Hauard danas? 

Navodno nje ni doputovao 

Ja sam prilicno uveren u pobedu Partizana i Milana veceras, if you catch my drift.
Nikad uvereniji.

Umjereni optimista.

gledam

ako u poslednjih 5 minuta uđemo sa manje od 10 prednosti......ne gledam

to je to

Edited by Ted

4 hours ago, *edited by mod said:

Navodno nje ni doputovao 

Uopste mi se to ne svidja

Jebale ih zastave. Trigeruju mi epilepsiju

Janis :ph34r:

Smajli je kriminalan na defanzivnom skoku.

Srecom, svi ostali su odlicni..

Vise asistencija nego na celom mecu protiv Makabija. Sjajan protok lopte imamo..

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout