Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Jasi sad Aleksu kad mu ide. I probaj da odbranis nesto.

• Replies 12.3k
  • Views 689.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

5 minutes ago, J.R. Cash said:

Tri minuta prekasno je izvadio Andjusica. Previse Trife. S Marsa se videlo sta ce da uradi u onoj kontri i kako ce to da se zavrsi.

Objektivno, nijedan domaci igrac nema kvalitet za EL.  Moraju da igraju, ali treba ih drzati na veoma kratkuj uzici. 

Ovo je lose ostarilo :D

Ovako je Boston dobio San Antonio

Celu utakmicu na +7

1 minute ago, Fins fleet said:

Ovo je lose ostarilo :D

Dobro, malo sam preterao. Aleksa ima kvalitet u odredjenoj ulozi. Donekle i Andjusic u svojoj. Ali posebno ovog drugog moras imati na kratkom lancu.

Evo konacno malo energije u odbrani.

Aleksaaaaa nas vrati

Baldwin nas drzi u igri.

Ovo je izgleda Panter isterao.

Treba uvesti pravilo - Ako ti treba dva minuta da dnoseses odluku, nemas dovoljno dokaza da je promenis. A u kurac.

Do ujutru da se igra ne bismo ih stigli. 

Имам утисак да је од 35 минута 30 било осам разлике за њих

Zeljko vadi Aleksu zbog cetvrtogf faula, kao da ima jos pola sata da se igra i kao da nam narednih par poseda nisu poslednja sansa.

Uh, velika trojka Brauna. Ogromna.

.

Edited by J.R. Cash

Kakva odbrana iz tajmauta. 

Kakva odbrana iz tajma :vesala2:

Panter sa 9 metara na 15 sekundi do kraja napada. Preko ruke. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout