Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Jesu li bili koraci Lesora? 

• Replies 12.3k
  • Views 689.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

prelep kos lesora.

ovako on moze stalno.

jebote koliko je napredovao covek.

ono nisu koraci onaj pre kos. deluje tako ali 

ko je asistirao lesoru za ovo kucanje?

madar ili andjusic?

Andjusa 

Nisam gledao prvu, jesmo mi bili toliko dobri ili su se oni sasrali?

Kakve gluposti u zadnjem minutu. nadam se da smo ispucali kvotu za ovu utakmicu.

U skladu sa statistikom sto je neko okacio pre neki dan. Dobra 1/4, losa 2/4. Onda sledi jos gora 3/4, pa se cupamo u 4/4..

Bice ovo cupavo

8 minutes ago, Lord Stef said:

Andjusa 

Nisam gledao prvu, jesmo mi bili toliko dobri ili su se oni sasrali?

Одлични смо били, дефанзивно можда и најбоља четвртина у сезони. У другој смо се већ вратили на своје.

Жељко ‘заборавио’ Мадара на клупи из неког разлога што се поклопило с њиховом серијом.

Madar ocajan u organizaciji, ali opet bolji od Exuma i Avrama. Defanzivni skok ne postoji bez Pape..

Odlicna utakmica za neutralno gledanje. Generalno dobro igramo, moglo bi ovo da se uzme ako prezivimo cuvenu 3/4

andjusic wow 

gresna mi dusa

dante dvokorak sa trojke lagano

Plešemo po terenu. :fantom:

ovo volim!!!!!

poletno i pametno= PARTIZAN

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout